Δύο χειρουργεία, πολλές χημειοθεραπείες: Ο μικρός Σωκράτης νίκησε το καρκίνο αποθεώθηκε και σκόραρε με τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Λίγο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ έκανε την τελευταία του προπόνηση η οποία είχε μια ξεχωριστή παρουσία. Ο μικρός  Σωκράτης, ο οποίος έδωσε μια μεγάλη μάχη με μια πολύ δύσκολη νόσο αλλά αναδείχθηκε νικητής. Φόρεσε τη φανέλα του Δικεφάλου του βορά και σκόραρε στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Η συγκίνηση του μικρού Σωκράτη

Ο μικρός Σωκράτης έκανε δύο χειρουργεία και πολλές χημειοθεραπείες, αλλά νίκησε και η ευχή του έγινε πραγματικότητα. Βρέθηκε δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα και γνώρισε από κοντά τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ξεναγήθηκε στην Τούμπα, πήρε δώρο μια φανέλα με το όνομά του, έβαλε πολλά γκολ και το χάρηκε με την ψυχή του όπως και όλοι στον Δικέφαλο. Το χαμόγελό του δίνει δύναμη σε όλους. Η δύναμή του αποτελεί μάθημα ζωής…

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε στην ανάρτησή της: “Ο Σωκράτης πάλεψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με τον πιο δύσκολο εχθρό και τον νίκησε. Οι εξετάσεις έδειξαν όγκο στην παρεγκεφαλίτιδα. Δύο χειρουργεία, πολλές χημειοθεραπείες, αστείρευτη δίψα για ζωή, απύθμενο θάρρος κι όλα πλέον είναι καλά. Ο Σωκράτης αναρρώνει κι ήθελε πολύ να έρθει και να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας”.

Και συνέχισε: “Η ευχή του πραγματοποιήθηκε και πλέον είναι μέλος της οικογένειάς μας! Ο νέος μας φίλος ήρθε στο γήπεδο της Τούμπας, ξεναγήθηκε στος χώρους του σταδίου, γνώρισε τους παίκτες, πήρε δώρο μία φανέλα με το όνομά του, έβαλε πολλά γκολ και το διασκέδασε με την ψυχή του”.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα