Δεν Έχει Ξαναγίνει! Μολις εσκασε! Γκολ Και Εγινε το μεγαλο ΜΠΑΜ…! Δειτε Ποιος Εβαλε Το Γκολ και Εγινε Χαμος…!

– Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού στο γήπεδο “Καραϊσκάκης” – “Αιώνιο” ντέρμπι στη 10η αγωνιστική της Superleague – Μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες – Με Νάτχο οι “ερυθρόλευκοι”. Βασικός ο Γιόχανσον για τους “πράσινους”

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης» για το πρώτο φετινό ελληνικό «κλάσικο», με τους Πειραιώτες να έχουν την ευκαιρία να μείνουν κοντά στην κορυφή και τους «πράσινους» να εδραιωθούν στην πεντάδα του πρωταθλήματος.

Χωρίς τους Φετφατζίδη, Τσιμίκα, Μεριά και τον τραυματία Γκερέρο ο Ολυμπιακός, μόνη απώλεια ο Άλτμαν για τον Παναθηναϊκό με τους Γιόχανσον και Μαυρομμάτη να μπαίνουν την τελευταία στιγμή στην αποστολή.

63′ Ο Χατζηγιοβάνη έκανε ωραία σέντρα από αριστερά, ο Μακέντα δεν πρόλαβε τη μπάλα, αλλά στο διώξιμο του Σα, ο Ινσούα σούταρε άουτ από κοντά και με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού εκτός θέσης

Πρώτο γκολ για τον Κάτσε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

61′ Απίθανη προσπάθεια από τον Κάτσε, που πρώτα πέρασε την μπάλα πάνω από αμυντικό του Ολυμπιακού και στη συνέχεια έπιασε ασύλληπτο σουτ για το 0-1 του Παναθηναϊκού

Γκολ ο Παναθηναϊκός!

Related posts

Νύχτα… μαγική για την Εθνική Ελλάδας – Μια θέση πιο κοντά στο Euro 2024

Τεράστια επιτυχία! Η Μαρία Αναστασίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τιφλίδας

Ξανά χρuσή η Κορακάκη: Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου