Οι 10 αθλήτριες πήραν τις θέσεις τους! Όταν όμως η κάμερα έκανε zoom…Μείναμε με ανοιχτό το στόμα!

Δεν υπάρχει κανένα άτομο σε αυτήν την ομάδα συγχροισμένης κολύμβησης κάτω των 55 ετών

Ήταν πάντα το σχέδιό μου όταν μεγάλωνα να έκανα μία δραστήρια ζωή. Δεν είναι μόνο καλό για το σώμα σας αυτό, είναι επίσης και ένας αποδεδειγμένος τρόπος για να κρατήσετε το μυαλό σας σε εγρήγορση!

Έτσι, αν ακόμα ζω στη Νέα Υόρκη από τη στιγμή που θα είμαι σε ηλικία συνταξιοδότησης, μπορεί να χρειαστεί να εξετάσω το ενδεχόμενο για την ένταξη μου στο Harlem Honeys and Bears.Κανείς δεν κάνει τέτοιου είδους γυμναστική πάνω από τα πενήντα αρκετά καλά όπως αυτοί!

Πραγματικά, θα ήθελα να πω γυμναστήριο μετά από τα πενήντα πέντε. Αυτή είναι η ελάχιστη απαιτούμενη ηλικία, αν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτήν την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συγχρονισμένη ομάδα κολύμβησης .

Οι Harlem Honeys and Bears κάνουν κολύμπι μαζί από το 1979, όταν ξεκίνησε η πρώτη ομάδα κολύμβησης. Τώρα, έχει μεγαλώσει και περιλαμβάνει 300 άτομα, κυρίως γυναίκες, αλλά και μια χούφτα άνδρες.

Πολλοί από αυτούς αναζήτησαν μια φυσική διέξοδο για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας τους, καθώς και στα άλγη και τους πόνους της γήρανσης. Μερικά από αυτά τα άτομα, συμπεριλαμβανομένων του 85χρονου Lettice Graham, δεν μαθαίνουν κολύμπι μέχρι την ένταξή τους στην ομάδα.

Εντάχθηκε στην ομάδα πριν 20 χρόνια στην ηλικία των 64 ετών χωρίς κανένα υπόβαθρο στην κολύμβηση. Σήμερα, είναι το αστέρι του σόου,με αποτέλεσμα τη συνεχή λήψη μεταλλίων στο σπίτι, όταν η ομάδα αγωνίζεται.

Είναι μια αξιοσημείωτη αλλαγή πορείας για την Graham, η οποία λέει ότι η κολύμβηση άλλαξε τη ζωή της. Αναφέρεται στο άρθρο της στους New York Times για την ομάδα της:

“Μου πήρε τρεις μήνες για να είμαι άνετα στην πισίνα. Από τότε, έχω μάθει να αγαπώ το νερό τόσο πολύ. Δεν παίρνω κανένα φάρμακο. Νιώθω σαν να είμαι 18. ”

Related posts

Νύχτα… μαγική για την Εθνική Ελλάδας – Μια θέση πιο κοντά στο Euro 2024

Τεράστια επιτυχία! Η Μαρία Αναστασίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τιφλίδας

Ξανά χρuσή η Κορακάκη: Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου