Το «ερυθρόλευκο» deal των 20 εκατομμυρίων

Τι προέκυψε από τη συνάντηση στο Kαραϊσκάκη μετά το φιλικό με την Μπεσίκτας

Πλησιάζοντας στα μέσα Αυγούστου η μεταγραφολογία έχει φουντώσει στον Ολυμπιακό, καθώς απομένουν περίπου δύο εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος και το ρόστερ ακόμα δεν έχει κλείσει. Ο Μάρκο Σίλβα περιμένει τουλάχιστον άλλους τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές και μάλιστα έχει ήδη κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να προκύψουν και κάποιες αποχωρήσεις.

Δεν είναι, άλλωστε, κρυφό πως ορισμένοι από τους βασικούς παίκτες της περσινής ομάδας είτε είναι προς πώληση είτε επιθυμούν οι ίδιοι να φύγουν, αφού θεωρούν πως είναι έτοιμοι για το παραπάνω επίπεδο. Εξάλλου, αυτό ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης στο τελευταίο ραντεβού με τους μεγαλομάνατζερς στο “Καραϊσκάκη”, μετά το φιλικό με την Μπεσίκτας.

Γιατί μπορεί ο Μιλιβόγιεβιτς να δηλώνει πως θέλει να μείνει στο Λιμάνι, ωστόσο αν η Φενέρ επιστρέψει με μία πρόταση 10 εκατομμυρίων, όπως εκτιμάται στην πιάτσα ότι μπορεί να κάνει, τότε οι Ερυθρόλευκοι θα βάλουν και …κορδέλα στον Σέρβο μέσο για να τον στείλουν στην Τουρκία. Οι πρωταθλητές, άλλωστε, έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι …”ουδείς αναντικατάστατος” και ειδικά όταν για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχει ένας …Καμπιάσο, ο αρχηγός Μανιάτης και ο εξαιρετικός σε όλα τα φιλικά Μπουχαλάκης.

Από εκεί και πέρα, το ίδιο ισχύει και για τον Μαζουάκου, ο οποίος δείχνει με κάθε τρόπο πως δεν έχει πλέον το μυαλό του στον Ολυμπιακό και ότι ψάχνεται να φύγει, αφού πιστεύει πως μπορεί να βρει θέση στο ρόστερ της Ρόμα ή της Ίντερ. Οι Πειραιώτες μάλιστα, είναι θετικοί να δώσουν τον παίκτη και ήδη γίνει προεργασία για τον αντικαταστάτη του, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σαλίνο ήταν εκ των κορυφαίων της προετοιμασίας σε θέση αριστερού μπακ. Αρκεί, βέβαια, η πρόταση που θα έρθει να είναι της τάξης των 10 εκατομμυρίων. Τόσα κοστολογούν τον παίκτη οι πρωταθλητές και τόσα πιστεύουν ότι μπορεί να πιάσει στην αγορά.

Γίνεται, επομένως, αντιληπτό ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες μέσα στο επόμενο διάστημα να “σκάσουν” στην Πλατεία Αλεξάνδρας οι επιθυμητές προσφορές από τις ενδιαφερόμενες ομάδες, με τον Ολυμπιακό να πιστώνεται ακόμα δύο super deals, αξίας 20 εκατομμυρίων, θυμίζοντας τις αντίστοιχες μεγάλες συμφωνίες, πέρυσι την ίδια εποχή, με τις παραχωρήσεις των Μανωλά και Σάμαρη σε Ρόμα και Μπενφίκα αντίστοιχα.

πηγη

Related posts

Νύχτα… μαγική για την Εθνική Ελλάδας – Μια θέση πιο κοντά στο Euro 2024

Τεράστια επιτυχία! Η Μαρία Αναστασίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τιφλίδας

Ξανά χρuσή η Κορακάκη: Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου