Του έριξε γονατιά στο κεφάλι και του έσπασε το Κρανίο. Μόλις δείτε ολόκληρη την ακτινογραφία, θα ανατριχιάσετε!

Με μια πρώτη ματιά μοιάζει με εκπληκτικό νοκ άουτ για τον Michael “Venom” Page καθώς αποτελειώνει με μια κλοτσιά τον Evangelista Santos στο ντεμπούτο του Bellator MMA στο Λονδίνο το Σάββατο το βράδυ.

Αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά, βλέπουμε τον 38χρονο Βραζιλιάνο να καταρρέει από τον πόνο πιάνοντας το μέτωπο του πριν ο διαιτητής John McCarthy επέμβει για να σταματήσει την μάχη.
Το χτύπημα αυτό ήταν το πιο δυνατό χτύπημα με γόνατο που είχε δει ο McCarthy όπως δήλωσε σε πάνω από 20 χρόνια συμμετοχής σε μάχες.

Ανατριχιαστικές εικόνες που κυκλοφόρησαν την Κυριακή, δείχνουν ένα βαθούλωμα στο μέτωπο του παλαιστή και η ψηφιακή σάρωση του κρανίου του μοιάζει με σπασμένο αβγό.

Η ζημιά είναι τόσο μεγάλη, που η πρώην σύζυγος του παλαιστή έχει ξεκινήσει μια καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων.

“Οπαδοί της πάλης, σας παρακαλώ να προσευχηθείτε για τον πρώην σύζυγο μου, Cyborg Santos. Πολλοί από εσάς είδαν την μάχη που προκάλεσε αυτό το κάταγμα το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση.

Ο Cyborg είναι ακόμα στο νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν είναι σίγουροι αν θα μπορέσει να ξαναπετάξει. Δεν έχει εγχειριστεί ακόμα και οι γιατροί ανησυχούν ότι ο εγκέφαλος του θα συνεχίζει να πρήζεται και να προκαλεί μεγαλύτερη ζημιά”, είπε η πρώην σύζυγος του.

“Οι γιατροί είπαν ότι αυτό θα μπορούσε να απειλήσει την ζωή του.”

Ο Joe Rogan, σχολιαστής του UFC, δημοσίευσε το λινκ της σελίδας όπου συγκεντρώνονται τα χρήματα λέγοντας ότι το τραύμα αυτό ήταν το χειρότερο που είχε δει σε πάλη μικτών πολεμικών τεχνών.
“Αυτό είναι ο χειρότερος τραυματισμός που έχω δει στο ΜΜΑ. Ευχές για σύντομη ανάρρωση στον Cyborg”, έγραψε ο Rogan στο Twitter.

O Page, ο οποίος βελτίωσε το ρεκόρ συνεχόμενων νικών του σε 11-0 με την έβδομη νίκη του με νοκ άουτ το Σάββατο, μίλησε στα κοινωνικά δίκτυα για τον αντίπαλο του.

“Ο Evangelista Santos Cyborg είναι ένας θρύλος και πραγματικός μαχητής”, έγραψε ο Page στο Instagram. “Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να παλέψω με έναν τέτοιο άνθρωπο και να δοκιμάσω τον εαυτό μου, του εύχομαι τα καλύτερα και μια σύντομη ανάρρωση από την εγχείρηση του. Σεβασμός.”

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί $7.815 από τα $20.000 που είναι ο στόχος προκειμένου να μπορέσει ο Cyborg να πληρώσει την εγχείρηση του.

Related posts

Νύχτα… μαγική για την Εθνική Ελλάδας – Μια θέση πιο κοντά στο Euro 2024

Τεράστια επιτυχία! Η Μαρία Αναστασίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τιφλίδας

Ξανά χρuσή η Κορακάκη: Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου