Οι 22 Πιο Συγκλονιστικές Φωτογραφίες των Φετινών Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα σας Καθηλώσει!

1. Ο νούμερο 1 παίκτης του τένις, ο Σέρβος Novak Djokovic, κλαίει μετά τον αποκλεισμό του.

2. Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο ράγκμπι γυναικών της Νέας Ζηλανδίας, είναι συγκλονισμένες μετά την ήττα με την Αυστραλία.

3. Η ξιφομάχος Ines Boubakri συλλογίζεται μερικά λεπτά μετά την ήττα από την Ιταλίδα Elisa di Francisca στον ημιτελικό των γυναικών.

4. Ο Κινέζος κολυμβητής Sun Yang κοιτάζει το ασημένιο μετάλλιο που πήρε, καθώς ήρθε δεύτερος μετά τον Αυστραλό Mack Horton στο ελεύθερο των 400 μέτρων.

5. Ο αρχηγός της Ινδικής ομάδας χόκεϊ επί χόρτου PR Sreejesh φαίνεται να τα έχει χαμένα μετά την ήττα από το Βέλγιο στον αγώνα των ημιτελικών.

6. Η Αυστριακή αθλήτρια του τζούντο Bernadette Graf απομακρύνεται μετά την νίκη της Βρετανίδας Sally Conway.

7. H Κινέζικη γυμναστική ομάδα όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό.

8. Η Ρωσίδα κολυμβήτρια Yulia Efimova φαίνεται πίσω από την Αμερικανίδα Lilly King όταν η τελευταία έμαθε ότι κατέκτησε το χρυσό στα 100 μέτρα πρόσθιο.

Και εδώ μια πιο καθαρή φωτογραφία της Efimova, που πήρε το ασημένιο στη πατρίδα της…

9. Ο Γεωργιανός αθλητής του τζούντο Varlam Liparteliani φαίνεται συγκλονισμένος την ώρα που στέκεται στο βάθρο έχοντας κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο.

10. Ένας άλλος αθλητής του τζούντο, ο Σουηδός Marcus Nyman, μένει στο πάτωμα όταν Νοτιοκορεάτης Gwak Donghan τον νίκησε, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

11. Κολομβιανοί συμπαίκτες ποδοσφαίρου παρηγορούν ο ένας τον άλλον μετά την ήττα τους από τη Βραζιλία.

12. Η τερματοφύλακας της Αργεντίνικης ομάδας χόκεϊ επί χόρτου Belen Succi είναι έτοιμη να βάλει τα κλάμματα, όταν η ομάδα της έχασε από την Αυστραλία.

13. Παίκτες του ράγκμπι της Αργεντινής είναι πεσμένοι στο έδαφος μετά την ήττα τους από την Μ. Βρετανία στους ημιτελικούς αγώνες.

14. Ο Γάλλος ξιφομάχος Vincent Anstett σηκώνει τη μάσκα του απογοητευμένος μετά την ήττα του από τον Ιρανό Mojtaba Abedini στον ημιτελικό αγώνα.

15. Η Γιαπωνέζα μπασκετμπολίστρια Asami Yoshida είναι συγκλονισμένη μετά την ήττα της ομάδας της από την Αυστραλία με σκορ 86–92.

16. Ο Αμερικανός γυμναστής Danell Leyva κοιτάζει προς τα πάνω μετά την πτώση του από το μονόζυγο στον τελικό της ενόργανης γυμναστικής.

17. Οι παίκτριες του beach volley Nadine Zumkehr και Joana Heidrich από την Ελβετία μετά την ήττα τους από την Βραζιλία στον ημιτελικό.

18. Η νούμερο 1 παγκόσμια παίκτρια του τένις Serena Williams φεύγει από το γήπεδο, μετά τον αποκλεισμό της.

19. Ο Γιαπωνέζος παλαιστής Shinobu Ota φαίνεται συγκλονισμένος μετά την ήττα του από τον Κουβανό Ismael Borrero Molina για το χρυσό μετάλλιο.

20. Ο Νοτιοκορεάτης ποδοσφαιριστής Jeong Seung-Hyeon πέφτει στα γόνατα, καθώς οι παίκτες της Ονδούρας πανηγυρίζουν τη νίκη τους στους ημιτελικούς των ανδρών.

21. Ο Αμερικανός παίκτης του γκολφ Patrick Reed στηρίζεται στο μπαστούνι του όταν έχασε το στόχο του.

22. Η Βρετανίδα αθλήτρια Katarina Johnson-Thompson κάθεται στο πάτωμα μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια στο ακόντιο.

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Νύχτα… μαγική για την Εθνική Ελλάδας – Μια θέση πιο κοντά στο Euro 2024

Τεράστια επιτυχία! Η Μαρία Αναστασίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τιφλίδας

Ξανά χρuσή η Κορακάκη: Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου