Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Συμπεριφορά του Cristiano Ronaldo σε Δημοσιογράφο, που έχει Σοκάρει το Διαδίκτυο!

Ronaldo

O Cristiano Ronaldo μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει μέτρια παρουσία στο Euro 2016, με την ομάδα της Πορτογαλίας να μην έχει κερδίσει ακόμα κάποιο παιχνίδι και αντιμετωπίζει προοπτική να μη προκριθεί στην επόμενη φάση των αγώνων. 

Την Πέμπτη, ο σταρ του ποδοσφαίρου φαίνεται ότι εξοργίστηκε, καθώς έπιασε ένα μικρόφωνο δημοσιογράφου και το πέταξε στο νερό της λίμνης.

Προφανώς ενοχλημένος από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τον αγώνα εναντίον της Πορτογαλίας, που προηγείται μέχρι στιγμής στον όμιλο, ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να ξέσπασε με αυτή τη κίνηση, πριν συνεχίσει τον περίπατό του με τους συμπαίκτες του.

Στο βίντεο, φαίνεται πως οι παίκτες του Fernando Santos απολαμβάνουν μια πρωινή βόλτα γύρω από τη λίμνη πίσω από το ξενοδοχείο τους στη Linas-Marcoussis, όταν πλησιάζει ο δημοσιογράφος και ρωτάει τον Ronaldo, στα πορτογαλικά, την φαινομενικά απλή ερώτηση: ‘Είσαι έτοιμος για το σημερινό παιχνίδι;’

Ο πορτογάλος σταρ φαίνεται να μην έχει καμία διάθεση να μιλήσει και έκανε προφανή τη πρόθεσή του αρπάζοντας το μικρόφωνο και πετώντας το στο νερό, πριν συνεχίσει τη βόλτα του.

Ο Ronaldo έγινε αντικείμενο γελοιοποίησης το Σάββατο από ποδοσφαιρόφιλους σε όλη την Ευρώπη όταν έχασε ένα πέναλτι εναντίον της Αυστρίας. Περιηγηθείτε παρακάτω για να παρακολουθήσετε το επίμαχο βίντεο.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Νύχτα… μαγική για την Εθνική Ελλάδας – Μια θέση πιο κοντά στο Euro 2024

Τεράστια επιτυχία! Η Μαρία Αναστασίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τιφλίδας

Ξανά χρuσή η Κορακάκη: Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου