Απίστευτο: Συνελήφθη τερματοφύλακας επειδή δέχθηκε 43 γκολ!

Ενα τουλάχιστον ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες στο γερμανικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, χωρίς ακόμα να έχει διαλευκανθεί!

Συγκεκριμένα την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου διεξήχθη η αναμέτρηση της PSV Overhausen με τη δεύτερη ομάδα της SV Vonderort, ομάδα η οποία έχει δημιουργηθεί από πρόσφυγες με καταγωγή τη Συρία, το Ιράκ και τη Γουινέα και τερματοφύλακα Γερμανό, τον Μάρκο Κβίοτεκ.

Ο συγκεκριμένος κύριος λοιπόν δέχθηκε 43 (!) γκολ στην αναμέτρηση που αναφέραμε, με το ημίχρονο να βρίσκεται, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τη διακύμανση του σκορ, στο 20-0!

Πέντε ημέρες μετά το τέλος του ματς που βρήκε τη Vonderort να μένει από το ημίχρονο με 8 παίκτες άνθρωποι της τοπικής αστυνομίας επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο της ομάδας και συνέλαβαν τον Κβίοτεκ.

Οπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης οι αστυνομικοί δεν εξήγησαν γιατί προχώρησαν στη συγκεκριμένη σύλληψη, ωστόσο ο ίδιος ο τερματοφύλακες φέρεται να είπε: «Απλά θέλουν να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα».

Ωστόσο, υπάρχει και συνέχεια. Καθώς μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι από την ημέρα της σύλληψής του ο Κβίοτεκ δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην ομάδα με τη φημολογία να κάνει λόγο για εμπλοκή του σε στημένους αγώνες. Μέχρι στιγμής πάντως η γερμανική αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση.

Δείτε τι λένε άνθρωποι της γερμανικής ομάδας μερικές ημέρες μετά το ματς:

Πηγή: real.gr

Related posts

Νύχτα… μαγική για την Εθνική Ελλάδας – Μια θέση πιο κοντά στο Euro 2024

Τεράστια επιτυχία! Η Μαρία Αναστασίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τιφλίδας

Ξανά χρuσή η Κορακάκη: Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου