Απίστευτο κι όμως… ελληνικό: Έκλεισαν ραντεβού σε ασθενή στον Ευαγγελισμό το… 2038

Μια ασθενής έμεινε άφωνη όταν αντιλήφθηκε ότι στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός τα ραντεβού με τους γιατρούς ήταν κλεισμένα έως το 2038.

Η ασθενής εμφανίστηκε στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” και μίλησε για το τι ακριβώς συνέβη όταν θέλησε να κλείσει ραντεβού στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα μέσω του 1535. Ειδικότερα η κυρία Αιμιλία Βρακά, έστειλε στην εκπομπή στιγμιότυπο οθόνης από το μήνυμα που έλαβε για το ραντεβού της λέγοντας “να κλάψω ή να γελάσω;”.

 «Δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού στο χρονικό διάστημα μέχρι 31/12/2038»

Το μήνυμα που έλαβε από την πλατφόρμα έλεγε “Δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού στο χρονικό διάστημα μέχρι 31/12/2038, από την ημερομηνία αυτή και μετέπειτα δεν έχουν προγραμματιστεί νέα ραντεβού στο νοσοκομείο”.

Βέβαια, να σημειωθεί πως εν τέλει το πρόβλημα αυτό λύθηκε. Ωστόσο, χαρακτηριστικά είναι τα όσα ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Γρηγορόπουλος στην εκπομπή, Συγκεκριμένα ανέφερε ότι πρόκειται για τεχνικό σφάλμα για το οποίο ευθύνεται ο τηλεφωνικός πάροχος που διαχειρίζεται την πλατφόρμα με τα ραντεβού.

Να σημειωθεί, όμως, ότι το πρόβλημα δε λύθηκε άμεσα, αφού το ίδιο πρόβλημα επαναλαμβανόταν και τις επόμενες μέρες, αλλά τουλάχιστον αναγνωρίσθηκε.

Related posts

Από κύκνος ασχημόπαπο: Πανέμορφη 22χρονη δίνει 45000€, αλλάζει μάτια, γεμίζει τατουάζ και γίνεται σαν δαίμονας

Ο χειρότερος γρίφος στην ιστορία του «Τροχού της Τύχης»: Παίκτρια έχασε 37.000, έξαλλοι οι τηλεθεατές με τη λέξη που έβαλαν (video)

Τη Μεγάλη Εβδομάδα γίνονται θαύματα: Τα βράδια πριν κοιμηθείς γονάτισε & πες αυτές τις 2 προσευχές στη Παναγία