Ανέβηκαν ξυπόλητοι στον Ψηλορείτη για χάρη του Τίμιου Σταυρού

Χωρίς παπούτσια, αλλά με πολλά αποθέματα πίστης και ψυχής, δυο νέοι έβαλαν το κακοτράχαλο μονοπάτι – ζόρικο ακόμα και για κάποιον με αθλητικά υποδήματα!- μπροστά τους και ανέβηκαν στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στον Ψηλορείτη, εκπληρώνοντας έτσι το τάμα τους.

Με πίστη όλα γίνονται

Ο λόγος για τον Στέφανο Ζαχαριουδάκη και τον Νίκο Ανδρουλάκη από το Ζαρό που μίλησαν στο Daynight.gr για την δύσκολη ανάβαση τους, την οποία πραγματοποίησαν με ισχυρό κίνητρο την πίστη τους.

«Είχαμε τάξει να ανεβούμε για θέματα υγείας που είχαν αγαπημένα μας πρόσωπα και πλέον πάνε καλύτερα. Με την δύναμη του Θεού τα καταφέραμε να βγούμε στον Τίμιο Σταυρό…» μας είπε ο ένας από τους δύο τολμηρούς νέους που συμμετείχε στην ανάβαση, ο Στέφανος Ζαχαριουδάκης.

«Ανεβήκαμε το Σάββατο 9 του Σεπτέμβρη, ύστερα από 4 ώρες κοπιαστικό περπάτημα, ξυπόλητοι και μόνο με κάλτσες. Δεν σκεφτήκαμε ούτε λεπτό να βάλουμε παπούτσια γιατί είχαμε πίστη ότι θα τα καταφέρναμε!

Στο κατέβασμα φορούσαμε τα παπούτσια μας κι έτσι παρά την κακοκαιρία που μας έπιασε, καθώς προέκυψε δυνατή μπόρα, δεν ειχαμε κανένα πρόβλημα. Τελικά, με πολλή πίστη όλα γίνονται, ακόμα και τα πιο δύσκολα. Κι αυτό είναι το μήνυμα που θα θέλαμε να περάσουμε:
Να μην απελπίζεται κανένας!», συμπλήρωσε ο ίδιος, δίνοντας κουράγιο και δύναμη σε πολλούς ανθρώπους που δοκιμάζονται από τις δυσκολίες…

Related posts

Τρομακτικό Βίντεο: 10 μποφόρ “χτύπησαν” πλοίο στην Ηγουμενίτσα

Τα μυστικά της Ελένη Πετρουλάκη: Η διαıτα αποτοξίνωσης που ξεφoυσκώνει την κοıλıά μέσα σε λίγες μέρες

“Τα Μάρμαρα του Παρθενώνα είναι το καμάρι μας, οι θυσίες μας” – Όταν η Μελίνα Μερκούρη συγκλόνιζε με τον αγώνα της