Άναυδοι όλοι: Εσύ θα έλυνες με 5 μόνο γράμματα τον γρίφο του «Τροχού της Τύχης» για 4.435 ευρώ;

Κατά καιρούς παίκτες του Τροχού της Τύχης του STAR, γίνονται viral στα social media και τα σάιτ γιατί δεν καταφέρνουν να βρουν τις ζητούμενες λέξεις ακόμα και αν αυτές έχουν σχηματιστεί σχεδόν πλήρως στον πίνακα, με ένα μόνο γράμμα να λείπει.

Υπάρχουν όμως και οι σπάνιες φορές που κάποιοι παίκτες με ελάχιστα γράμματα στον πίνακα βρίσκουν την κρυμμένη φράση πολύ γρήγορα. Αν μάλιστα αυτό συμβεί στον τελικό γύρο τότε οι ίδιοι κερδίζουν μεγάλα ποσά. Κάτι τέτοιο συνέβη στο επεισόδιο της Τετάρτης 29/11 όταν ο παίκτης Άρης, έχοντας συγκεντρώσει 1435 ευρώ έφτανε στον τελικό γύρο.

Εκεί συνάντησε έναν γρίφο δύο λέξεων στην κατηγορία «Οικονομία». Η ζητούμενη φράση ήταν «Αύξηση Μισθών» με το Α και το Σ να είναι τα μόνα που υπήρχαν φανερά στον πίνακα. Ο ίδιος επέλεξε τα γράμματα «ρ, μ, ο, ν, κ», με το μ και το ν να είναι τα μόνα που φανερώθηκαν στον πίνακα.

Και όμως, ο Άρης κατάφερε να λύσει τον γρίφο μέσα σε 7 δευτερόλεπτα κερδίζοντας συνολικά το ποσό των 4.435€, ξεπερνώντας όλες τις αρχικές προβλέψεις που έδειχναν ότι δε θα έβρισκε την φράση με τόσα λίγα φανερά γράμματα.

Δείτε το video






Related posts

Δούλευε εσύ μέχρι τα 90: 12χρονη μαθήτρια που «κερδίζει 122.000 ευρώ το μήνα» ετοιμάζει πάρτι συνταξιοδότηση της

Ευανθία Γαλανή: Ελληνίδα γιατρός με παγκόσμια φήμη πολεμάει τον καρκίνο και μας κάνει υπερήφανους

Θαύμα του Αρχάγγελου Ταξιάρχη: «Καθημερινά σταυρωνόμουν με το λαδάκι του Ταξιάρχη και έπινα αγιασμό»