«Υπήρχε ένα πρόβλημα υγείας…»: Σοκάρει η αποκάλυψη της Άννα Μπεζάν για τη σχέση με την πεθερά της, Χριστίνα Παππά

Η Άννα Μπεζάν παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19/4. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένειά της και στη σχέση με την πεθερά της, Χριστίνα Παππά.

Σε αποκλειστική συνέντευξη της Άννας Μπεζάν στο Youweekly.gr είχε αναφερθεί στα παιδικά της χρόνια και στο γεγονός, πως δεν έχει επαφές με του γονείς της.

Η Άννα Μπεζάν και η Χριστίνα Παππά έχουν αναπτύξει έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ τους. Το πρόβλημα υγείας της κόρης της έχει συντελέσει στο να έρθουν οι δύο γυναίκες πιο κοντά, φτάνοντας στο σήμερα που η Μπεζάν θεωρεί την Παππά – σαν μητέρα της.

Η αποκάλυψη της Άννας Μπεζάν για το πρόβλημα υγείας της κόρης της και τη σχέση με τη Χριστίνα Παππά

«Θα περπατήσουμε πρώτη φορά μαζί στο Fashion Week και ανυπομονούμε γιατί θα γίνει πρώτη φορά αυτό και η Χριστίνα έχει να περπατήσει πολλά χρόνια και η Χριστίνα αντίστοιχα. Εγώ έχω να περπατήσει από την πασαρέλα του Ζούλια στο GNTM. Όταν μας έγινε η πρόταση χαρήκαμε πάρα πολύ, γιατί είναι κάτι που αγαπάμε και οι δυο πολύ και είναι από τα κοινά μας σημεία με την Χριστίνα. Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε δεθεί πολύ με την Χριστίνα. Καμία σχέση στην αρχή δεν είναι εύκολη, η αγάπη έρχεται με τον χρόνο και την τριβή. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.

Υπήρχε ένα πρόβλημα υγείας που είχε η μικρή μου κόρη και αυτό ήταν καθοριστικό για την σχέση μας και μας έφερε πιο κοντά όλους. Γενικά δεν είχαμε πολύ δύσκολες φάσεις. Παιδί της να ήμουν δεν θα μοιάζαμε τόσο πολύ, εννοώ ότι έχουμε πάρα πολλά κοινά στοιχεία και συνήθειες και έχουμε φτιάξει όλη τη σχέση στα μέτρα μας και με πολλή ειλικρίνεια. Δε μιλάω μόνο για εμένα και τη Χριστίνα αλλά και με τον Δημήτρη.

Επειδή είναι πολύ δύσκολα τα οικογενειακά μου, μου αρέσει πολύ και έχω ως πρότυπο τη Χριστίνα ως μαμά. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που την νιώθω πολύ σαν μαμά μου, τη νιώθω πολύ δικό μου άνθρωπο και ευελπιστώ να έχω και εγώ μια τόσο στενή σχέση, όπως έχουν αναπτύξει ο Δημήτρης με τη Χριστίνα και εγώ με το μωρό αντίστοιχα», είπε η Άννα Μπεζάν.

Related posts

Σοκάρει η Σελίν Ντιόν: Έπαιρνε τόσο Valium κάθε μέρα που θα μπορούσε να τη σκοτώσει

30 ώρες στη Κόλαση του Δάντη: Ο Τάσος Αρνιακός μόλις ανακοίνωσε το πιο ακραίο φαινόμενο για τον καιρό τις επόμενες ώρες!

42€ σουίτα με πρωινό σε τετράστερο: Αυτές είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές της Αλβανίας που την εκτόξευσαν τουριστικά