«Υπέφερα φρικτά με την κατάθλιψη»: Ο Αύγουστος Κορτώ αποκαλύπτει για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε

Καλεσμένος στην ΕΡΤ και στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Αύγουστος Κορτώ. Ο γνωστός συγγραφέας, αποκάλυψε για την στιγμή που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, μετά από μια δύσκολη μάχη με την κατάθλιψη.

Αύγουστος Κορτώ: Η απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε

Αρχικά ανέφερε: «Περίπου στα 5 με 6 λεπτά που πήρα τα χάπια, συνειδητοποίησα ότι κακώς τα πήρα. Όσο και να υπέφερα επί μήνες – και υπέφερα φρικτά -με την κατάθλιψη, υπήρχε ίσως ελπίδα και πήρα τρέχοντας το ΕΚΑΒ το οποίο ήρθε σε ένα πεντάλεπτο.

Ήταν σχεδόν αντανακλαστικό το πώς έγινε η απόπειρα, το πώς πήρα το ΕΚΑΒ και το πώς -μέχρι να έρθει- προσπάθησα να προξενήσω εμετό».

Για όσα ακολούθησαν: «Έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο για να κάνω πλύση στομάχου. Στο μεταξύ, κάποια χάπια είχαν διαλυθεί, κάποιες μέρες έπρεπε να νοσηλευτώ σε κάποια κατάσταση, ελαφρώς έκρυθμη. Μετά ακολούθησε η νοσηλεία και ο δρόμος προς τη θεραπεία», ανέφερε ο Αύγουστος Κορτών.

Για τη μάχη με την κατάθλιψη: «Το άλλοθι μου ήταν οι 8 μαρτυρικοί μήνες κατάθλιψης. Ήταν η τέταρτη φορά στη ζωή μου, όπου μέσα σε μια 20ετία, περνούσα κλινική κατάθλιψη και είχα κουραστεί πάρα πολύ», εξομολογήθηκε στο Στούντιο 4.

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της