Ξέσπασμα του πατέρα της 28χρονης – «Θανατική ποινή για να καθαρίσει ο τόπος… Δεν πρέπει να ξαναναπνεύσει»

«Να σαπίσει στη φυλακή, έρχεται κάποιος και φέρεται άσχημα στα μωρά μας» ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης που δολοφονήθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της κοντά στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε πάει για να τον καταγγείλει.

Ο πατέρας της κοπέλας πληροφορήθηκε τη δολοφονία του παιδιού του από τα Μέσα Ενημέρωσης ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη.

Όσα ανέφερε

«Το έμαθα από τους δημοσιογράφους, την ώρα που άνοιξα την νταλίκα μου για να πάω στη δουλειά το πρωί. Εκείνη την ώρα με πήρε δημοσιογράφος τηλέφωνο και ρώτησε εάν είναι η κόρη μου. Δηλαδή πρωί πρωί δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, δεν το πίστευα.

Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Ακόμα νομίζω ότι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Χώρισα πολύ νωρίς, τα κορίτσια μου ήταν μικρά 5 και 6 χρονών. Από τότε, είναι μαζί μου, μέχρι τώρα, η μεγάλη μου η κόρη είναι μαζί μου, η πιο μεγάλη μου κόρη. Η μικρή, η Κουλίτσα μου» λέει ο πατέρας της 28χρονης, μιλώντας στο Live News.

«Γνώρισε το παλικάρι αυτό, το απόβρασμα, αυτό το πράγμα, τον δολοφόνο, τον αλήτη αυτόν. Που τον γνώρισα κιόλας, έτυχε να τον γνωρίσω, αρκετές φορές μίλησα μαζί μου. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι, έμαθα πλαγίως, ότι την κακομεταχειριζόταν, φερόταν άσχημα, όμως η κόρη μου ποτέ δεν μου το παραδέχτηκε, ποτέ και θα ζητήσω από τις ελληνικές φυλακές να αποδώσουν δικαιοσύνη.

Related posts

«Κόλαφος» ο Νίκος Συρίγος για την Μαρίνα Σάττι: «Ήταν τραγωδία, πατώσαμε – Δεν ήταν τραγούδι αυτό»

«Ανάσα ζωής» για τη Δήμητρα Λιάνη: «Η μπομπονιέρα του γάμου με τον Ανδρέα πουλήθηκε για…»

Μαντόνα: «Κανένας δεν μου είπε ότι πέθαινε η μάνα μου, την έβλεπα να λιώνει μυστηριωδώς και μετά εξαφανίστηκε»