Ξέσπασμα από την Ευδοκία Τσαγκλή: «Πήγα να δω τον Μητσοτάκη στα μάτια και με πετάξαν σηκωτή έξω»

H Ευδοκία Τσαγκλή προχώρησε σε καταγγελίες για τη συμπεριφορά ανθρώπων της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Όσα συνέβησαν στην ομιλία

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε με ανάρτηση της στα social media η πρώην παίκτρια του Big Brother και επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας στην τραγωδία των Τεμπών, θέλησε να μιλήσει με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «δίχως να έχω κανένα πανό πάνω μου απλά ήθελα να τον δω στα μάτια και να του μιλήσω», αλλά δεν την άφησαν μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά ανέφερε: «πήγα μόνη μου, χωρίς πανό, χωρίς κανέναν. Ήθελα να τον κοιτάξω στα μάτια και με βγάλανε σηκωτή. Με κουβαλήσανε. Κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω. Δεν έχω τίποτα πάνω μου, ούτε τσάντα και με έβγαλαν έξω. Με αρπάξανε και με διώξανε. Αυτοί είστε. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία».

Μάλιστα, σε δηλώσεις της στο ThessToday.gr η Ευδοκία Τσαγκλή επεσήμανε ότι «είμαι η Ευδοκία επιζήσασα από το δεύτερο βαγόνι του τρένου των Τεμπών. Ήρθα σήμερα ειρηνικά, χωρίς να έχω τίποτα, χωρίς τσάντα. Ένας άνθρωπος μόνος του. Στην αρχή δεν είχα κανέναν και με βγάλανε σηκωτή, συμπληρώνοντας ότι «ούτε μου είπαν φύγε, υπάρχουνε πάρα πολλοί μάρτυρες γι’ αυτό. Πάρα πολλοί μάρτυρες».

 Ένταση και με άλλους συγγενείς θυμάτων των Τεμπών

Παράλληλα όπως αναφέρει το thesstoday ένταση επικράτησε μεταξύ συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών και αστυνομικών την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Παραλία, στη Θεσσαλονίκη.

Οι συγγενείς συγκεντρώθηκαν στο πάρκο της ΧΑΝΘ ακριβώς απέναντι από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου επιχειρώντας να σηκώσουν πανό στη μνήμη των νεκρών της τραγωδίας που σημάδεψε τη χώρα.

Άμεσα η ΕΛΑΣ έστησε φραγμό αποτρέποντας τους συγγενείς να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε κίνηση διαμαρτυρίας. Μάλιστα αρκετές ήταν οι στιγμές που η κατάσταση πήγε να ξεφύγει.

Related posts

Ακομπλεξάριστη για τις αισθητικές παρεμβάσεις η Ζενεβιέβ: “Τι να λέω δηλαδή; Ότι κοιμάμαι καλά & πίνω νερό;”

“Μαμά.. ε μαμά.. μ ακούς;”: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Τζομπανάκη για τη μητέρα της, το “αντίο” που δεν είπε ποτέ

Συγκλονίζει η κατάθεση της Γιώτας Βέη για το θαύμα που βίωσε – «Η Παναγιά με έσωσε και έζησα, θα είχα πεθάνει…»