«Ξέσπασμα» από τη Μίνα Αρναούτη 8 χρόνια μετά το θάνατο του Παντελίδη: «Και ιερόδουλη να ήμουν δε δικαιούμαι αποζημίωση;»

Η Μίνα Αρναούτη βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό Σουσού» και μίλησε για τη συνέχεια της εκδίκασης της υπόθεσης του τραγικού τροχαίου του Παντελή Παντελίδη, ζητώντας μια μεγάλη αποζημίωση.

Η Μίνα Αρναούτη προχώρησε σε «ξέσπασμα» αρκετές φορές, θεωρώντας πως δικαιούται αναμφίβολα τη σχετική αποζημίωση.

Οι αναφορές της Μίνας Αρναούτη για την υπόθεση Παντελίδη

«Η υγεία μου δεν μπορεί να αποκατασταθεί και να γίνει όπως πριν γιατί με όλα τα συντριπτικά κατάγματα έχω πόνους. Μετά από 17 χειρουργεία, παίρνω παυσίπονα για να κοιμηθώ. Έχω αναπηρία απλά δεν φαίνεται. Στο ΚΕΠΑ μου βρήκαν 43% αναπηρία. Δεν μπορώ να σταθώ όρθια 8 ώρες. Δεν έχω καταφέρει να σβήσω από το μυαλό μου την ημέρα του ατυχήματος.

Την αποζημίωση τη ζητάω όχι για να κάνω διακοπές αλλά γιατί έχω κάνει κάποια έξοδα 5 μήνες στο νοσοκομείο. Η μαμά μου άφησε τη δουλειά της στη Μυτιλήνη για να είναι μαζί μου. Το δικαστήριο δεν ενέκρινε ότι έχω απώλεια εισοδήματος πρωτόδικα γιατί δεν με είχαν ασφαλίσει στο μαγαζί που δούλευα.

Το δικαστήριο μου έδωσε λιγότερα από 90.000 ευρώ που ζήτησα για τα χειρουργεία. Είναι πολλά τα χρήματα που διεκδικώ για 17 χειρουργεία; Έχω βάλει το μέγιστο σαν ποσό αλλά δεν θα το πάρω φυσικά.

Μπορούσα να το πουλήσω και να κερδίσω τον κόσμο και να με λυπηθούν, να με παίρνουν κάμερες την ώρα που μπαίνω με καροτσάκι στα χειρουργεία. Δεν ήθελα να δείξω ότι έχει καταστραφεί η ζωή μου. Με επέκριναν στα social. Δέχτηκα απειλές ακόμα και μέσα από φυλακές ότι θα βγουν και θα με σκοτώσουν από ανώνυμα προφίλ».

«Το ατύχημα το βρίσκω συνέχεια μπροστά μου. Έχω διάφορες φοβίες και μετατραυματικό στρες, δεν μπορώ να πάω ταξίδι, φοβάμαι αν δεν ξέρω τον οδηγό» ανέφερε.

«Δεν έχω μιλήσει με την οικογένεια Παντελίδη. Πήραν από μένα 11.000 ευρώ δικαίως αλλά κι εγώ έχω κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση για κάτι κρεμάλες που ανέβαζαν».

«Αν ήξερα δεν θα έμπαινα στο αυτοκίνητο. Ο Παντελής δεν φαινόταν μεθυσμένος» ανέφερε.

«Θα το φτάσω Άρειο Πάγο και δεν θα δεχτώ με τίποτα για τον Γολγοθά που πέρασα να μην αποζημιωθώ γιατί έφαγα και τρομερό bullying μετά το δυστύχημα και μέχρι σήμερα. Με βγάλανε μπήξα δείξα. Ιερόδουλη να ήμουν δεν δικαιούμαι εφόσον μπήκα σε ένα αμάξι αποζημίωση;» ανέφερε.

Related posts

«Είμαι γεμάτη θλίψη»: Συγκινεί η Μαριλού Κατσαφάδου για τον χαμό του Πάνου Νάτση

Ψυχοκόρες: «Έχω πεθάνει στο κλάμα» – Σπαραγμός στο X/Twitter με το τέλος των τεσσάρων αδερφών

Βρέθηκε ο Γύπας του καλοκαιριού και “δάσκαλος” του Σπαλιάρα: «Μόνα τους θα με προσεγγίσουν κορίτσια, δεν είμαι τυχαίος»