Ξέσπασε στον αέρα ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Με κατηγορούν ότι πήγα να ξεπλύνω τον Αλέξη Γεωργούλη»

Θύελλα αντιδράσεων, έχουν προκαλέσει στο διαδίκτυο οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα, σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και εξομολογήθηκε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει έρθει.

Όπως ανέφερε αρχικά: «Καλημέρα σε όλους, αν και για μένα δεν είναι τόσο καλή. Έχω πιεστεί αυτές τις 4-5 μέρες τόσο πολύ από το υβρεολόγια που μου απευθύνουν μέσα από το facebook και από τις τόσες πολλές εκπομπές που θέλουν να βγω για να πω κάτι. Με βρίζουν κάποιοι, κυρίως εκ δεξιών, διότι πιστεύουν ότι πήγα να ξεπλύνω τον κύριο Γεωργούλη με τον οποίο δεν έχω καμία φιλική επαφή παρά μόνο συναδελφική.

Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί. Έχουμε συνεργαστεί μόνο σε κάποια event που έκανε υπέρ του ΤΑΣΕΗ, ακόμα και αυτό όταν το είπα θεωρήθηκε μεροληψία. Αφού συνέβη γιατί να μην το πω; Δέχτηκα έναν κανιβαλισμό εναντίον του ΣΕΗ και αναγκάστηκα πριν την ανακοίνωση του Σωματείου να κάνω μια προσωπική ανακοίνωση και μίλησα για τον κανιβαλισμό του Σωματείου και όχι για τον κύριο Γεωργούλη.

Το μόνο που έγραψα είναι ότι πρέπει να περιμένουμε, να μην εμπλέκουμε το Σωματείο σε κάτι που δεν έχει έρθει ως καταγγελία στο ΣΕΗ. Ο κόσμος πιέζει το Σωματείο να πάρει θέση. Θα γίνει ένα συμβούλιο και θα δούμε τι θα αποφασίσουμε. Δε μπορεί να γίνει διαγραφή. Ο κόσμος πιστεύει ότι το ΣΕΗ είναι δικαστήριο.

Το ΣΕΗ λειτούργησε στο #metoo επειδή είχαν φτάσει σε αυτό καταγγελίες εναντίων συγκεκριμένων προσώπων. Αυτή τη στιγμή για τον Αλέξη Γεωργούλη δεν έχουμε καμία καταγγελία στο ΣΕΗ αλλά το ενέπλεξαν γιατί είναι μέλος του όπως οι περισσότεροι ηθοποιοί…. Το ΣΕΗ θα κάνει όσα λέει το καταστατικό. Εμείς είμαστε πάντοτε με αυτούς που φέρονται ως θύματα μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια».

Δείτε το video

Related posts

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τσαλίκης: “Η ΕΡΤ να βρει κανένα πιτσιρίκι για τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα”

Όλα τα φώτα πάνω στη Βεργίνα: Αρχαιολόγοι βρήκαν το λουτρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Αιγές

Σκληρός «επίλογος» για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα Τσαβαλιά: «Ήταν προδοσία και αποφασίσαμε ότι…»