Ξέσπασε σε λυγμούς η Κουτσελίνη: “Δεν υπάρχει η μικρή Ζήνα. Έχει πεθάνει στην κοιλιά της μητέρας της”

Συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη και στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου” παραχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια του Star πρωταγωνιστεί σε video clip τραγουδιού που μιλά για τη ζωή της. Έτσι, η συζήτηση ξεκίνησε από τα παιδικά της χρόνια και από τη σχέση της με τη θάλασσα.

Όσα ανέφερε

Η ίδια εμφανίστηκε πολύ συγκινημένη και δήλωσε: “Όταν βρίσκομαι στη θάλασσα νιώθω ηρεμία και γαλήνη. Θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια, δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν τριών ετών κατέβηκα για να αναζητήσω τον πατέρα μου για να τον πάρω να έρθει στο σπίτι και τότε είχε πολύ μεγάλη φουρτούνα. Με πρόλαβε στο ”τσακ” ένας λιμενάρχης και του είπα ότι ψάχνω τον μπαμπά μου. Είναι μνήμες που τώρα που τι περιγράφω χαμογελώ, τότε όμως ως παιδί δεν χαμογελούσα. Νιώθω σήμερα ότι είμαι πολύ τυχερή, δεν ξέρω ποιος ήταν εκείνος ο λιμενικός πάντως σίγουρα ξέρω ότι πήγε και άλλες φορές στη θάλασσα για να βρω τον πατέρα μου”.

Η Ζήνα Κουτσελίνη συνέχισε να μιλά για τα παιδικά της χρόνια, λέγοντας: “Δεν θυμάμαι πια τη μικρή Ζήνα. Δεν υπάρχει η μικρή Ζήνα. Έχει πεθάνει στην κοιλιά της μητέρας της. Οι τηλεθεατές γνωρίζουν μόνο το τρία τοις εκατό της δικής μου ζωής. Αυτό που φροντίζω πάντα να λέω προς τα έξω είναι το αισιόδοξο κομμάτι. Μέχρι τώρα αν με ρωτάς αυτό που αναζητώ πάντα φεύγοντας για την άλλη ζωή είναι να μην έχω αφήσει κενά πίσω μου και να φύγω καθαρή”.

Σε άλλο σημείο, η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στη συμφιλίωση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Το τελευταίο “ανάκτορο” έπεσε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τελείωσε. Εγώ ένιωσα όμορφα γιατί ήταν κάτι που ήθελα να συμβεί. Το είχα συζητήσει με τον πνευματικό μου. Στην πρώτη μας συνάντηση μετά τη λήξη της συνεργασίας μας, ένιωσα αμήχανα. Χαιρετήθηκα με την οικογένεια του συζύγου της και ένιωσα ότι μπαίνει ένας επίλογος. Άλλωστε εκείνο το γεγονός είναι που με έκανε να είμαι εννέα χρόνια μπροστά στον τηλεοπτικό φακό. Αν ήμουν εκεί, εκεί θα συνέχιζα”.

Η Ζήνα Κουτσελίνη παρουσιάζει δύο εκπομπές στο Star: “Δεν μετράω την επιτυχία με τα νούμερα τηλεθέασης αλλά με το αποτύπωμα που αφήνω πίσω μου. Οι “Αλήθειες με τη Ζήνα” ξεδίπλωσαν την δυναμική τους και στα χρόνια έχω να μιλάω για πολύ ζεστά συναισθήματα. Θέλω να πιστεύω ότι και με τη βραδινή εκπομπή θα χτίσουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Με τη Φαίη Σκορδά είναι πολύ αγαπημένες και δίπλα η μία στην άλλη: “Με τη Φαίη Σκορδά μιλάμε, έχει περάσει και περνάει δύσκολα μετά την απώλεια του πατέρα της. Είναι δυο δύσκολες σεζόν για τη Φαίη αφού έφυγε από ένα σταθμό που ήταν πολλά χρόνια. Εύχομαι στα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα να πάρει αυτό που της αξίζει”.

Από τη συζήτηση δεν έλειψαν οι αναφορές στο “Happy Day”, project που δημιούργησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Όταν αποφάσισα να βάλω το Δήμο Βερύκιο στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αντέδρασαν όλοι πλην ενός, του αείμνηστου Δημήτρη Κοντομηνά. Ακούω πολλά για εκείνα τα χρόνια που επειδή τυχαίνει να ήμουν παρών, έχουν ειπωθεί μεγάλα ψέματα, θα τα πάρω μαζί μου. Αυτό γίνεται γιατί στην επιτυχία είμαστε όλοι μαζί και στην αποτυχία έλεγα άλλα και δεν με άκουσαν”.

Δείτε το video






Related posts

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Αντωνά – «Είναι πολύ άδικο ό, τι ζω…» – Λύγισε η δημοσιογράφος

Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις μας ο Παύλος: Το αισιόδοξο μήνυμα για τις Άγιες μέρες του Πάσχα

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί, ψάχνω λύση»