Ξέσπασε σε κλάματα η Καινούργιου στον αέρα – «Αν ζούσε ακόμα, θα ήταν πολύ περήφανος για σένα»

Τη συγκίνησή της δεν κατάφερε να συγκρατήσει η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή τα όσα περιέγραψε ο Παναγιώτης Τζώνης, μαιευτήρας της κολλητής της φίλης, Μαριλού Κόζαρη, για τον χθεσινό τοκετό, ξέσπασε σε δάκρυα.

Τι συνέβη

«Θα πω κάτι που θα σε συγκινήσω, γιατί ξέρω ότι παρακολουθεί και η μαμά σου και ο μπαμπάς μου… αν ζούσε ακόμα ο μπαμπάς σου, θα ήταν πολύ περήφανος για σένα. Ήταν ο καλύτερος φίλος του μπαμπά μου», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση.

«Η συγκίνησή μου από χθες, επειδή όλοι γνωριζόμαστε από παιδιά, είναι τεράστια. Μέσα στα ευχάριστα υπάρχουν και πάρα πολλές συγκινήσεις, γιατί όταν έχεις μεγαλώσει με κάποιους ανθρώπους και θυμάσαι ιστορίες… Χθες όταν γύρισα σπίτι και έβλεπα τη φίλη μου, λέω: αυτή είναι η ουσία της ζωής, ήταν τόσο ευτυχισμένη, τόσο ήρεμη», συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια.

«Να είμαστε καλά… όλα τα άλλα: λεφτά, επιτυχίες, εμφανίσεις… τίποτα παιδιά. Να βρεις έναν καλό άνθρωπο, να είσαι ευτυχισμένη και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Για όσους το θέλουν, φυσικά, γιατί υπάρχει και κόσμος που δεν το θέλει.

Απλώς επειδή και ο Παναγιώτης είναι ένα παιδί που έχει παλέψει στη ζωή του και είναι εξαιρετικός γιατρός, μου έλεγαν πόσο πολύ βοήθησε στη διαδικασία και είμαι περήφανη για το παιδί που μεγάλωσε ο καλύτερος φίλος του μπαμπά μου. Τώρα θα κλαίει και ο μπαμπάς μου απ’ το σπίτι. Μπαμπά, sorry», εξομολογήθηκε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Καινούργιου.

Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη έγιναν για πρώτη φορά γονείς το πρωί της Πέμπτης 14/9. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον περασμένο Μάιο στην Αίγινα και η Κατερίνα Καινούργιου είναι παιδική φίλη της νύφης.

Δείτε το video






Related posts

Σοκάρει ο Θοδωρής Σκυφτούλης: «Ήμουν 5 χρονών, με σημαδεύουν με όπλο τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια και η μάνα μου φωνάζει…»

Ο Κώστας Νικούλι «στάζει μέλι» για τη σύντροφό του: «Στην Κατερίνα βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ»

Έγραψαν ιστορία: Ο πρώτος «γάμος» γυναικών στην Αλβανία που αμφισβητεί τον οικογενειακό κώδικα