Ξέσπασε ο Μάριος Αθανασίου: Είπε αυτό που έπρεπε να πει για την Στεφανίδου για όσα είπε για το Ναυάγιο στην Πύλο

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις της Τατιάνα Στεφανίδου για το ναυάγιο στην Πύλο και τα ασθενοφόρα που έσπευσαν να παραλάβουν τους επιζώντες, ο Μάριος Αθανασίου σχολίασε με τον δικό του τρόπο και εξέφρασε την πραγματική αλήθεια.

Ειδικότερα, μέσω της μεσημεριανής εκπομπής που παρουσιάζει στον Alpha, η παρουσιάστρια υπογράμμισε «επιβαρύνοντας την Ευρώπη και τη χώρα μας με αυτούς τους ανθρώπους, τους κατατρεγμένους ανθρώπους. Γιατί λέω επιβαρύνοντας; Διότι χθες κάναμε την κουβέντα για τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν. Τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν διαθέσιμα στην Ελλάδα. Και εδώ έχουμε μια κολοσσιαία κινητοποίηση, έχουν πάει οκτώ-δέκα ασθενοφόρα, για να βοηθήσουν την κατάσταση. Εάν αυτή τη στιγμή κάποιος χρειαστεί ασθενοφόρο στον νομό Πελοποννήσου, αν κάποιος σε ένα χωριό πάθει καρδιακό επεισόδιο, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο να τον μεταφέρει;».

Η απάντηση του ηθοποιού

Από την πλευρά του, ο Μάριος Αθανασίου δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου και ξέσπασε μ’ ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας «Κυρία Στεφανίδου μπορώ όλες τις υπόλοιπες ημέρες να ανέχομαι ή να υποστηρίζω το δικαίωμά σας να λέτε ότι θέλετε. Αυτή την ημέρα η σιωπή είναι ένδειξη σεβασμού. Κι ένα “συγγνώμη για όλα όσα δεν μπόρεσε να κάνω”».

Το story του Μάριου Αθανασίου

Related posts

«Ποταμός» η Έλενα Τσαβαλιά για τον Σεφερλή: «Ο Μάρκος δε με ήθελε και τον τιμώρησα με…»

Βαρύ πένθος για την Δανάη Μπάρκα: Το σπαρακτικό αντίο & η στήριξη στην οικογένεια της

«Μαύρισε ο ουρανός» για τον Νίκο Χατζηνικολάου – Η ανακοίνωση που τον λύγισε