Ξέσπασε ο Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι εκλεκτός της κατινοδημοσιογραφίας»

Στο στόχαστρο του Λάκη Λαζόπουλου μπήκε ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή ένα θέμα που προβλήθηκε στην εκπομπή του για το σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το τραγούδι του Πάνου Βλάχου, στο οποίο αναφερόταν στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Όσα ανέφερε

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ένα θέμα στο οποίο αποκάλυπτε ότι ο πατέρας του Πάνου Βλάχου στο παρελθόν είχε διοριστεί διοικητής νοσοκομείου από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Με αφορμή αυτό το θέμα ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε: «Ο κύριος Λιάγκας εκλεκτός της κατινοδημοσιογραφίας έκανε μια φοβερή αποκάλυψη στην εκπομπή του, ότι ο πατέρας του Πάνου Βλάχου είχε διοριστεί στο παρελθόν διοικητής σε νοσοκομείο, όταν μάλιστα ο Άδωνις ήταν υπουργός.

Βρήκανε ΦΕΚ, βρήκαν ότι τον έδιωξε ο Τσίπρας μετά, και μετά υπήρχε μια υπόθεση με ένα πόρισμα που ήταν καταπέλτης και διάφορα. Εγώ βέβαια, μπορώ να θεωρήσω μόνος μου, ότι αυτό το θέμα το στείλανε πακέτο ή από το περιβάλλον του κυρίου Γεωργιάδη ή από τη Νέα Δημοκρατία με τη πρώτη εκδοχή να είναι ισχυρότερη από τη δεύτερη.

Επειδή ο Λιάγκας δεν είναι ηλίθιος, δεν τον κατηγόρησε ποτέ κανείς για ηλιθιότητα, τι τον έπιασε τώρα; Λέει ο γιος ένα τραγούδι και εσένα σαν δημοσιογράφο σε νοιάζει να ψάξεις που διορίστηκε ο πατέρας του; Να δούμε λίγο καθαρά τι λέει αυτό το βίντεο που έπαιξε ο Λιάγκας; Θέλει να πει ότι ο Πάνος Βλάχος, παρότι ο πατέρας του διορίστηκε από τον Άδωνι, αυτός δε σέβεται τον Άδωνι Γεωργιάδη».

Δείτε το video


Related posts

Ανοίγουν στόματα για χωρισμό Σοϊλέδη-Αντωνά! “Άρη, ξέρω τι έκανες στις 8 Φεβρουαρίου”

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης

Εξομολογείται ο Ορέστης Τζιόβας: «Ταξιδεύω και με αγνώστους για να μοιραστώ βενζίνες και διόδια, είναι ζόρικα»