Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού on air: «Να σεβόμαστε τους δημοσιογράφους σαν τον Νίκο Συρίγο»

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Καλύτερα δε γίνεται για τον Νίκο Συρίγο τονίζοντας on air ότι λίγος σεβασμός προς το πρόσωπό του δε βλάπτει.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια με αφορμή τα περιστατικά με τα «πεσίματα» των δημοσιογράφων, διαφώνησε με τις δηλώσεις του Ετεοκλή Παύλου και υποστήριξε τον Νίκο Συρίγο.

Όσα ανέφερε

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έδειξε έντονα την ενόχλησή της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Καλύτερα δε γίνεται, υποστηρίζοντας πως δημοσιογράφοι χρόνων, με πολυετή εμπειρία πάνω στο επάγγελμα, όπως είναι ο Νίκος Συρίγος, αξίζουν μόνο τον σεβασμό μας.

Συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού είπε για τον Νίκο Συρίγο: «Μέχρι και ο Ετεοκλής Παύλου εκνευρίστηκε πάρα πολύ. Ο Ετεοκλής. Και είπε ότι “τον ευχαριστούμε τον Νίκο Συρίγο που μας επιτρέπει να κάνουμε πεσίματα”. Ειρωνεύτηκε!

Να σεβόμαστε και λίγο τους δημοσιογράφους σαν τον Νίκο Συρίγο. Αυτό θα πω εγώ!

Λίγος σεβασμός να υπάρχει από τη νεότερη γενιά προς τους δημοσιογράφους σαν τον Νίκο Συρίγο. Αυτό θα πω εγώ, κάτι άλλο όχι».

Δείτε το video

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της