Ξέσπασε η Φαίη με τις δηλώσεις του Κωνσταντάρα: “Δείχνει μη σεβασμό – Δεν είναι ωραίο όταν τα πράγματα τα αφήνουμε τελευταία στιγμή”

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο “Πρωινό μας” σχολίασε η Φαίη Σκορδά. Ο συνεργάτης της Ελένης Τσολάκη ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις με το Ανοιχτό Κανάλι για του χρόνου.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντάρα

“Φυσικά και είμαι διατεθειμένος να παραμείνω , απλά να μας πάρουν. Αν είναι να μας πάρουν 10 Ιουλίου, sorry θα κολυμπάω κάπου” είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Ο σχολιασμός της Φαίη

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ με τη σειρά της, είπε: “Όταν λήγουν συμβόλαια, μπορεί και όχι όταν λήγουν, όταν περνάς στην επόμενη σεζόν, για μένα δείχνει μη σεβασμό όταν αφήνεις τα πράγματα να έρχονται τελευταία στιγμή. Έχω ζήσει βέβαια να μην γίνεται αλλιώς, δηλαδή να περιμένουν να κάνουν κάποιες αλλαγές, αλλά δεν είναι ωραίο όταν τα πράγματα τα αφήνουμε τελευταία στιγμή. Γιατί μέσα σε μια εκπομπή δεν είναι μόνο η Ελένη Τσολάκη, είναι κι άλλοι 100 άνθρωποι που δουλεύουν και θέλουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους”.

Δείτε το video






Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»