Ξέσπασε η Εύη Βατίδου: “Επειδή έχω βραβευτεί για την ομορφιά μου, σημαίνει ότι ανεγκέφαλη ή ότι είμαι χαζή;”

Η Εύη Βατίδου ανακοίνωσε πως είναι υποψήφια στις εκλογές που θα γίνουν στις 21 Μάϊου, με το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Την είδηση, την έκανε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram και από τότε έχουν γίνει διάφορα σχόλια για την υποψηφιότητα της.

Στα συγκεκριμένα σχόλια λοιπόν, θέλησε να απαντήσει με μια ανάρτηση ξανά στο προφίλ της. Ξέσπασε λοιπόν, λέγοντας πως το ότι έχει βραβευτεί για την ομορφιά της, δεν σημαίνει πως είναι ανεγκέφαλη.

Η ανάρτηση της Εύης Βατίδου

«Αγαπημένοι μου φίλοι, συγγνώμη δηλαδή, επειδή έχω βραβευτεί για την ομορφιά μου, αυτό σημαίνει ότι είμαι ανεγκέφαλη ή είμαι χαζή; Δηλαδή ρε παιδιά, όλες οι όμορφες, δυναμικές γυναίκες είναι τούβλα Και επειδή είναι τούβλα, δεν μπορούν να κατέβουν στην πολιτική…

Hello! Πού ζούμε; Στο 2023! Πού είμαστε; Όχι στο 1923! Ξεκολλήστε λοιπόν από τα χαζά στερεότυπα πλέον. Καιρός είναι. Ευχαριστώ και τα 163 sites που ανέφεραν την υποψηφιότητά μου στον Βόρειο Τομέα με το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Σας ευχαριστώ, να είστε όλοι σας καλά και καλή σας νύχτα».

Δείτε το video

Related posts

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τσαλίκης: “Η ΕΡΤ να βρει κανένα πιτσιρίκι για τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα”

Όλα τα φώτα πάνω στη Βεργίνα: Αρχαιολόγοι βρήκαν το λουτρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Αιγές

Σκληρός «επίλογος» για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα Τσαβαλιά: «Ήταν προδοσία και αποφασίσαμε ότι…»