Ξέσπασε η Εύη Δρούτσα: «Να μας γίνει μάθημα. Βρήκαμε τώρα επειδή τον λένε Βερνίκο»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μίλησε η Εύη Δρούτσα για τον Victor Vernicos και τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον μεγάλο τελικό.

Τι ανέφερε για τον 16χρονο Victor

Η Εύη Δρούτσα είπε: «Τι πράγμα είναι αυτό το μπούτι; Γιατί πρέπει να δω αυτό το μπούτι του κοτόπουλου; Τι λέει, πες μου; Καταλαβαίνεις τι λέει; Έχει μια τόση σιγουριά ότι βγαίνει και είναι καταπληκτικός αλλά είναι πάρα πολύ μικρός για να το αντιμετωπίσει αυτό. Εμείς φταίμε όμως που βγάζουμε έναν με άγνοια. Γιατί; Τώρα όλα τα 16χρονα θα θέλουν να πάνε εκεί τα τραγούδια τους. Είναι λάθος μας αυτό το πράγμα! Είναι λάθος μας! Είναι λάθος μας. Βρήκαμε τώρα επειδή τον λένε Βερνίκο… Και τι με νοιάζει εμένα; Επειδή είναι από την οικογένεια Βερνίκου, πρέπει να βγει να τραγουδήσει χωρίς να ρωτήσει κάποιον; Το τραγούδι δεν έχει μελωδία. Ένα παιδί που χτυπιέται είναι, δεν άκουσα μελωδία».

Και τόνισε: «Να μας γίνει μάθημα να μην βλέπουμε τον κάθε Βερνίκο και να λέμε «επειδή είναι αυτουνού το παιδί» για ένα 16χρονο. Θα είναι κακό και για αυτόν τώρα. Είναι δίκαιο που δεν περάσαμε στον τελικό. Τι είχαμε να επιδείξουμε για να περάσουμε;».

Και συνέχισε λέγοντας η Εύη Δρούτσα: «Ο εκπρόσωπος της Κύπρου, Andrew Lambou, δεν ήταν κακός. Κάνει σόου. Έχει πολύ καλή φωνή και είναι καλός. Και έχει μια ευαισθησία, ξέρει που ανεβάζει και που κατεβάζει τις νότες χωρίς να κάνει βαρετό το τραγούδι. Είναι καλός».

Δείτε το video

Related posts

Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου: «Το όνομα Νίκος συμβόλιζε τον πόνο, την ανασφάλεια και το κενό»

Ξέσπασε η Ανθή Βούλγαρη: «Δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί μέχρι να μιλήσουν…»

«Ξυπνάμε την νύχτα στο ύπνο μας και την ψάχνουμε»: Ράκος ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας που «έσβησε» στα Τέμπη