Ξέσπασε η Έφη Πίκουλα κατά του Λιάνη: «Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται το όνομα της Αλίκης»

Οργή έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για τον φλογερό έρωτα που έζησαν κάποτε..

Η αποκάλυψη του Λιάνη

Υπενθυμίζεται πως μιλώντας στην εκπομπή «Τετ α τετ» ο Γιώργος Λιάνης αναφέρθηκε στην ερωτική σχέση, που είχε με τη Βουγιουκλάκη, λέγοντας: «Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη…» είπε αρχικά.

«Με ρώτησε: Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου; Και εγώ είπα αυθορμήτως, έχεις! Μου λέει τι; και λέω: Το στήθος σου. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία». «Μου λέει ‘Πάρ’ το’ ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε», κατέληξε ο Γιώργος Λιάνης.

Ξέσπασε η Έφη Πίκουλα

Η νύφη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Έφη Πίκουλα σχολίασε τα λεγόμενά του, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και δήλωσε πως «ήταν ντροπή του που εκμεταλλεύτηκε το όνομα της ηθοποιού».

«Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται το όνομα της Αλίκης, επειδή πουλάει, για να έχουν δημοσιότητα. Χρησιμοποιούν σεξιστικά και ανόητα σχόλια που την προσβάλλουν. Είναι απαράδεκτο αυτό, να λες κάτι τόσο προσωπικό, γίνεσαι γελοίος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Τι θα δείξει; Το εγώ του; Τον ανδρισμό του; Ότι είναι ωραίος εραστής; Τι θέλει να πλασάρει ο κύριος αυτός; Ξεμωραίνεται ο άνθρωπος, όταν μεγαλώνει».

Τέλος, σχολίασε την απόφαση του γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννη Παπαμιχαήλ να κινηθεί νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη. «Καλά θα κάνει ο Γιάννης που θα κινηθεί νομικά, συμφωνώ μαζί του και νομίζω όλη η οικογένεια», είπε κλείνοντας. Με τα λεγόμενά της συμφώνησε και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία τόνισε πως «δεν ήταν σωστό ο δημοσιογράφος να αποκαλύψει κάτι τέτοιο, μετά από τόσα χρόνια».

Related posts

Μαρία Ιωαννίδου: «Αν ένα παıδί uıοθετηθεί από ομόφuλο ζεuγάρι, ποιος θα το θnλάσει;»

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Κώστα Βουτσά: “Ραγίζει” καρδιές το μήνυμα της Αλίκης Κατσαβού

Θρίλερ με τον θάνατο της Χρονοπούλου: Τα στοιχεία που «προδίδουν» εγκληματική ενέργεια – Ανησυχία για δολοφονία