Ξέσπασε η Ανθή Βούλγαρη: «Δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί μέχρι να μιλήσουν…»

Η Ανθή Βούλγαρη ξέσπασε κατά την διάρκεια της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

Η δημοσιογράφος μιλώντας με την Πρόεδρο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κατά της κακοποίησης ζώων, Μάρθα Πουλτίδου ξεκαθάρισε ότι μέχρι να βρεθεί ο ένοχος δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι της στην Αράχωβα.

Όσα ανέφερε

«Μέχρι να βρεθεί ο ένοχος εγώ θα πω κάτι: επειδή έχω σκυλί, εγώ στην Αράχωβα δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου. Δεν αισθάνομαι καθόλου ασφαλής να έχω το ζώο μου, το οποίο μπορεί να μου φύγει από κοντά μου και δεν ξέρω ποιος μπορεί να το πάρει.

Μέχρι να μιλήσουν λοιπόν, εγώ δεν πρόκειται να ξαναπατήσω το πόδι μου στην Αράχωβα. Και να βγουν και οι αρμόδιοι που τους ψάχνουμε, οι οποίοι δεν μιλάνε τόσο καιρό», ξέσπασε η Ανθή Βούλγαρη.

Το περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, οδήγησε την αρμόδια αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα που έχει την εποπτεία των εισαγγελικών αρχών για την προστασία των ζώων, να παρέμβει, διατάσσοντας τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας.

Στόχος της παρέμβασης εκ μέρους της ανώτατης εισαγγελικής λειτουργού είναι ο εντοπισμός του δράστη και η παραπομπή του στην Εισαγγελία Λειβαδιάς, όπου υπάγεται η Αράχωβα, ενώ ζήτησε άμεση ενημέρωση για τις εξελίξεις.

Η κτηνωδία στην Αράχωβα όπου με αιχμηρό αντικείμενο, όπως διαπιστώθηκε από την κτηνιατρική εξέταση, βασανίστηκε ο Όλιβερ, έχει κινητοποιήσει ήδη τις αστυνομικές και δημοτικές Αρχές της περιοχής, λόγω της πρωτοφανούς αγριότητας στην κακοποίηση του ζώου.

Ο δράστης της κακοποίησης του Όλιβερ αντιμετωπίζει ποινή 10 ετών και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ.

Related posts

“Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν”: Αφοπλιστική η Μπακοδήμου, απαντά 1η φορά για το τέλος της φιλίας με τον Σεργουλόπουλο

Λύγισε στον αέρα η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον γιο της – «Εγώ δεν είμαι ηρωίδα»

“Ζω διπλή ζωή”: Τούμπα όλα για τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο, η νέα ζωή, τα ξεκαθαρίσματα & τα 2 παιδιά