Ξέσπασε δημόσια η Ιωάννα Τούνη: «Ντροπή μόνο! Δεν δέχομαι τίποτα άλλο παρά φυλακή!» – Τι συνέβη

Ένα άκρως ομοφοβικό συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη. Η Ιωάννα Τούνη, μη μπορώντας να πιστέψει τα βίντεο που έβλεπε από τη χθεσινή νύχτα, ξέσπασε με μία μακροσκελή ανάρτηση στα Instagram Stories της.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν στις 22:30, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε λεκτικά στα δύο άτομα, ηλικίας 21 ετών, τα οποία βρίσκονταν στην πλατεία Αριστοτέλους. Φοβούμενοι για την ασφάλειά τους, μπήκαν σε κατάστημα εστίασης της περιοχής. Λίγο μετά, συγκεντρώθηκαν άτομα έξω από το εν λόγω κατάστημα και συνέχισαν να προπηλακίζουν τα τρανσέξουαλ άτομα. Μάλιστα, όταν εξήλθαν από το κατάστημα, οι δράστες πέταξαν και μπουκάλια κατά το μέρος τους, χωρίς ευτυχώς να σημειώνεται κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες προχώρησαν σε 25 προσαγωγές υπόπτων. Από τους προσαχθέντες οι 21 συνελήφθησαν, εκ των οποίων οι 11 είναι ανήλικοι και οι 10 ενήλικοι. Στο σύνολο των συλληφθέντων οι 12 είναι αλλοδαποί.

Αναλυτικά η ανάρτηση της

«Ο καθένας μπορεί να ντύνεται όπως θέλει, να πρεσβεύει ό,τι θέλει και να αγαπάει όποιον θέλει. Βασικά, ο καθένας μπορεί να κάνει οτιδήποτε τον κάνει χαρούμενο, αρκεί να μην κάνει κακό στους άλλους! Τι ήταν αυτοί οι τραμπούκοι ακριβώς; Προασπιστές της ηθικής; Ντροπή μόνο για την πόλη μου! Και επειδή όλα ξεκινούν από την οικογένεια, ντροπή και για τους γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους στο μίσος και την ομοφοβία! Ελπίζω η αστυνομία να μην πάρει το συμβάν αψήφιστα. Ελπίζω επίσης τα νέα παιδιά που βλέπουν τα Story μου, να νιώθουν την ίδια αηδία που νιώθω και εγώ βλέποντας τέτοιες αναίτιες επιθέσεις!

Δέχομαι να μην «καταλαβαίνεις» ή να μην ενστερνίζεσαι κάτι. Δέχομαι επίσης – με κάποια λύπη – να νιώθεις αμήχανα βλέποντας κάτι που είναι μακριά από εσένα και να θες να αποστραφείς. Αλλά όταν φτάνουμε σε βρισιές, χειροδικία και όλα αυτά που είδα στο βίντεο, δεν δέχομαι τίποτα άλλο παρά φυλακή! Ελπίζω ο κόσμος να αλλάξει mindset».

Related posts

Μικρούτσικος για Μαλέσκου: «Έτσι όπως την έβλεπα, πίστευα ότι είναι πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι…»

Λευτέρης Πανταζής: «Έχω βάλει λάδι στην Μαρίνα Σάττι, ελπίζω να είμαστε πρώτοι στην Eurovision»

Σταμάτης Γονίδης: Ήμουν χαζός, κάναμε 2 εκτρώσεις αλλά τότε δε γνώριζα τον Χριστό. Είδα θαύμα και μου μίλησε