Ξεσπά ο Τάσος Κωστής για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Και ο Γαβαλάς μέσα δεν μπήκε; Πρέπει να εξαφανιστεί από τη γη;»

Ο Τάσος Κωστής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και μίλησε για όλα και για όλους. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην κοινωνική και καλλιτεχνική επάνοδο του συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη μετά από την δικαστική του περιπέτεια.

Όσα ανέφερε

Ειδικότερα, ο Τάσος Κωστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην Ελλάδα έχουμε σωφρονιστικά ιδρύματα και, όποιος κάνει κάτι, τον στέλνουν μέσα για να σωφρονιστεί. Αφού σωφρονιστεί, λοιπόν, πρέπει να επανενταχθεί στην κοινωνία. Ποιος είναι αυτός που θα πει «όχι, εκεί θα κρατήσει μια ζωή η τιμωρία σου»; Δεν λέω τι έχει κάνει ο Φιλιππίδης, θα το δείξει ότι έχει κάνει, αλλά μην είμαστε τόσο απόλυτοι για τα πράγματα».

«Λένε ότι «ζει», «πως ζει;» ή «βγήκε έξω». Δηλαδή τι πρέπει να κάνει; Και ο Λάκης Γαβαλάς μέσα δεν μπήκε; Λοιπόν; Πρέπει ο Γαβαλάς να εξαφανιστεί από τη γη; Όλοι αυτοί δεν πρέπει να επανενταχθούν; Δεν μπορούμε να τους εκτελέσουμε και ποιος είμαι γω που θα πω «δεν πρέπει να ξαναδουλέψει» ή «δεν πρέπει να ζήσει». To κοινό θα αποφασίσει εάν θα πάει να τον δει ή όχι. Η τιμωρία του θα είναι να μην πάει να τον δει. Αν πάει και τον δει, τι να πω εγώ».

«Εσείς θα συνεργαζόσταν μαζί του;» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 για να αποκριθεί ο Τάσος Κωστής ως εξής. «Γιατί να μην συνεργαστώ; Όταν θα είναι αθώος. Θα λέμε την λέξη «αθώος» και θα λέω εγώ «όχι, μην τον λέτε αθώο»; Τότε εγώ θα πω με παρρησία, ναι θα δουλέψω με τον Φιλιππίδη εφόσον είναι αθώος».

Δείτε το video

Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για το Nemo: Έχασε τελικά το τρόπαιο της Eurovision, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

Ενοχλημένη για τον Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ρώτα τον εσύ αγάπη μου…»

Παραδέχεται το λάθος της η Ελεονώρα Μελέτη: «Προσπάθησα να κρατήσω ισορροπίες σε μια εκπομπή»