Ξεσπά ο Νίκος Ζωιδάκης για τον Βασίλη Καρρά: «Πήγε δικός του άνθρωπος να κάνει αυτό το πράγμα;»

Ο Νίκος Ζωιδάκης μίλησε στην Secret των Παραπολιτικών και στην Ρενέ Σαραντινού για την απώλεια του κουμπάρου του Βασίλη Καρρά, εκφράζοντας παράλληλα την αγανάκτησή του για την τελευταία φωτογραφία του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή που κυκλοφόρησε μέσα από το νοσοκομείο.

Όσα ανέφερε

«Είμαι στο στάδιο που προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει. Γνώρισα τον Βασίλη πριν από την κουμπαριά μας. Ήμασταν φίλοι πολλά χρόνια πριν… Κάθε του λέξη και κίνηση ήταν ένας σταθμός. Τελευταία φορά τον είχα δει την περασμένη Πέμπτη. Η διάθεσή του ήταν μία χαρά με τα καλαμπούρια του… «Καλώς τον κι ας άργησε» μου είπε… Μου είχε βαφτίσει τη μικρή μου κόρη, την Χριστίνα, στην οποία έδωσε το όνομα της γυναίκας του. Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έγινε, να ανέβει στο Διαδίκτυο φωτογραφία από τις τελευταίες ώρες του Βασίλη. Η οικογένεια διασφάλιζε μέχρι τελευταία στιγμή να μη βγει προς τα έξω το ότι ο άνθρωπός τους ταλαιπωρείται και πήγε δικός του άνθρωπος να κάνει αυτό το πράγμα;

Από τον Αύγουστο και μετά άρχισε να ταλαιπωρείται άσχημα. Ήξερε τι έχει, τα πάντα. Δεν ήθελε ούτε να σκεφτεί ότι θα πεθάνει. Είχε καρκίνο στον πνεύμονα. Με το που τον «καθάρισαν», πήρε τα πάνω του. Άρχισε και σχεδίαζε και στο στούντιο μπήκε… Είχαμε κάνει κι ένα τραγούδι πριν αρρωστήσει, που δεν ξέρω πότε θα βγει. Περιμέναμε να αναρρώσει για να μπορούμε να το παρουσιάσουμε παρέα μαζί.» είπε ο Νίκος Ζωιδάκης για τα τελευταία σχέδια που είχε ο Βασίλης Καρράς.

Related posts

Δεν άντεξε και το αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Λιάγκα: «Έχει γλυκάνει τον τελευταίο καιρό, του πάει ο έρωτας»

Ανείπωτη τραγωδία: 55χρονος πήγε να βοηθήσει στη φωτιά στην Ηλεία και πέθανε

Κατάθεση ψυχής από την Ελένη Καστάνη: «Στενοχωριέμαι που είμαι γυναίκα, θα έλεγα να φύγουν από τους άντρες τους»