Ξεσπά ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Όχι κάποιοι να ζουν στην πολυτέλεια και άλλοι από τα σκουπίδια»

Με αφορμή την παράσταση στο θέατρο Άλσος, όπου συμμετέχει αυτό το καλοκαίρι, ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Enjoy και την δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου.

Μεταξύ άλλων, δε, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην σημερινή εικόνα της ελληνικής κοινωνίας και τα ‘πε έξω από τα δόντια.

Η ζωή πως είναι σήμερα στην Ελλάδα;

Οι άνθρωποι ζουν στα όρια της φτώχειας. Τα προϊόντα δεν πλησιάζονται. Είναι πολυτέλεια το σούπερ μάρκετ. Το αγγούρι από 1 ευρώ έχει ξεφύγει και πάει στα 5; Τι κάνουν οι πολιτικοί μας; Γιατί δεν ενισχύουν την ελληνική παραγωγή; Γιατί είμαστε ξενόδουλοι; Για να πάει μπροστά η οικονομία και η χώρα μας πρέπει να πάψουμε να είμαστε ξενόδουλοι. Και βολεμένοι.

Δεν γίνονται επαναστάσεις με βόλεμα. Να μοιραστούμε όλοι μας τα αγαθά της χώρας μας. Όχι κάποιοι να ζουν στην πολυτέλεια και άλλοι από τα σκουπίδια. Ξέρετε, είμαι παιδί γονιών με αναπηρία και ξέρω τι σημαίνει και αδικία και ελλείψεις και δυσκολία. Παρ’ όλα αυτά μεγάλωσα με αγάπη και ας μην είχαμε αρωγή από το κράτος. Γι’ αυτό μιλάω. Γιατί ξέρω τη δυσκολία.

Related posts

«Τι μας βρήκε πάλι»: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για την κόρη της η Ελένη Χατζίδου, εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Την είδε και έπαθε σοκ: Σοκάρει η εικόνα της Ιωάννας Τούνη μετά την πλαστική στη μύτη & η αντίδραση της Αλεξανδράκη

Αποκλείεται να το είπε στον «αέρα»! Κατέκραξαν τη Δανάη Μπάρκα για την ατάκα της έναν χρόνο μετά τα Τέμπη