Ξεσπά η Κλέλια Ρένεση για το παιδί που μεγαλώνει μόνη της: «Κάντε στην μπάντα γιατί μας κόβεται την θέα»

Η Κλέλια Ρένεση επέστρεψε στην Αθήνα, μετά από ένα μήνα διακοπών στη Γαύδο, με την κόρη της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που γνώρισε εκεί.

Πρόσφατα, η ηθοποιός, μέσω του instagram, προχώρησε σε δύο καταγγελίες, η πρώτη αφορούσε τη μια από τις δυο βρύσες που υπήρχαν διαθέσιμες για τους κατασκηνωτές, την οποία ο Δήμος έκλεισε και η δεύτερη αφορούσε το δημοτικό σχολείο του νησιού.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

Στην τελευταία ανάρτησή της, η Κλέλια Ρένεση υπογραμμίζει τα εξής: «Ένα μήνα στην γύρα με τη μικρή. Ένα μήνα το σπίτι μας η γη κ τα δέντρα κ άνθρωποι που συναντήσαμε κ μας άνοιξαν την καρδιά κ το σπίτι τους. Στα ευλογημένα χώματα της Κρήτης και της Γαύδου γίναμε ένα με τον τόπο, τον μοιραστήκαμε, τον γιορτάσαμε, τον πονέσαμε. Οι βαλίτσες άδειασαν κ τα ρούχα πλύθηκαν, κ τα μάτια είναι ακόμα χορτάτα απ τις ομορφιές της γης κ των ανθρώπων. Μια μια οι εικόνες κ τα απέραντα ευχαριστώ.. στον κεδρο που μας φιλοξένησε, στις παραλίες που πλαγιάσαμε, στην θάλασσα που μας αγκάλιασε, στα λιμάνια που πατήσαμε, στους καπετάνιους που συναντήσαμε, στα κύματα που μετρήσαμε..στα κοχύλια που χαζέψαμε, στο αεράκι που μας χάιδεψε, στην φροντίδα κ την παρέα των ανθρώπων μας. Τα καράβια φτιάχτηκαν για ταξίδια κ οι ψυχές μας για ν ανταμώσουν άλλες ψυχές! Όσο βαστάν τα πόδια μας, θα βγαίνουμε στ ανοιχτά! Υγ/ όποιος πει ότι η ζωή του μονογονέα είναι περιορισμένη, πείτε του να κάνει στη μπάντα γιατί μας κόβει τη θέα.. βουρ».

Related posts

Έξω φρενών ο βασιλιάς Κάρολος – Το συμβάν με την Καμίλα! Τα πλάνα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Τρύφωνας Σαμαράς: “Με άντρα συνευρέθηκα μετά τα 20. Μέχρι τότε διχαζόμουν κι έλεγα μέσα μου: όχι είμαι αγόρι”

Τραγωδία: Φορτηγό πάτησε και σκότωσε 72χρονη γυναίκα – Έντρομοι οι περαστικοί