Ξεσπά η Καίτη Φίνου: «Δεν είμαι κανένα κοριτσάκι, έχω την όποια καριέρα μου» – Το ψέμα που την πλήγωσε

Με αποκαλυπτική διάθεση, η Καίτη Φίνου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», κάνοντας πρώτη φορά αναφορά για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε με την Acun Medya.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως τόσο στο «Just the 2 of Us» όσο και στο «Masked Singer», ενώ είχε συμφωνήσει τη συμμετοχή της, τελικά την ακύρωσαν χωρίς καν να την ενημερώσουν.

Όσα ανέφερε

«Μου έχουν κάνει πρόταση δυο φορές να συμμετάσχω στο J2US και τις δυο φορές μου είπαν ότι θα με φωνάξουν και δεν το έκαναν. Είναι ντροπή σε μεγάλους ανθρώπους να μην τους εξηγούν ότι για κάποιους λόγους δε θα μπορέσει να γίνει αυτή η συνεργασία. Εμένα δε με πήραν ποτέ, με άφησαν έτσι.

Και με την Acun Medya είχα υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας για την εκπομπή που παρουσίαζε ο Σάκης Ρουβάς, το Masked Singer. Ήταν Δευτέρα και την Παρασκευή θα μπαίναμε στο στούντιο. Δεν με ενημέρωσαν ποτέ ότι τελικά ακυρώνεται η συμμετοχή μου. Δε θέλω λοιπόν να ξαναμιλήσω με κανέναν τους. Δεν είμαι κανένα κοριτσάκι, έχω την όποια καριέρα μου… Κάποιοι μπορεί να κοροϊδεύουν τα ‘80s, αλλά άλλοι τα αγαπάνε», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου.

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”