Ξεσπά η Εριέττα Κούρκουλου: «Θέλω να πω μια συγγνώμη για την τραγική κατάσταση αυτής της χώρας»

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία, ο φρικτός θάνατος της 50χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά στην Θεσσαλονίκη.

Μητέρα, ελεύθερη επαγγελματίας και εθελόντρια ήταν η άτυχη 50χρονη που έχασε τη ζωή της μετά από τη σοκαριστική επίθεση τριών σκυλιών στη Νεοχωρούδα, του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Η 50χρονη, που καταγόταν από την Ημαθία, ζούσε στην περιοχή για πάνω από 20 χρόνια, ενώ για χρόνια διατηρούσε βιβλιοπωλείο στο Ωραιόκαστρο. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν και ήταν μέτοχος σε βιομηχανία κατασκευής συστημάτων εξατμίσεων.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εριέττα Κούρκουλου, αναφέρθηκε στην σοκαριστική επίθεση των σκυλιών στην 50χρονη γυναίκα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της

Τώρα είναι αργά να μιλήσουμε… Μια γυναίκα πέθανε με βασανιστικό τρόπο. Όμως όταν λέμε ότι δεν θα έπρεπε να αποκτά ο καθένας έναν σκύλο – ένα ζώο συντροφιάς, μας θεωρούν υπερβολικούς. Όταν περνάμε τους ενδιαφερόμενους από χίλιες διαδικασίες για να υιοθετήσουν έναν σκύλο, μας θεωρούν τρελούς. Γιατί είναι απλά ένας σκύλος. Σωστά;

Απλά ένας σκύλος που στα λάθος χέρια μπορεί να γίνει δολοφόνος. Ένα ζώο φτιαγμένο για να λατρεύει τον άνθρωπο, κατάφερε ένας ασυνείδητος να τον φτάσει να σκοτώνει.
Γιατί έτσι αποφάσισε να καλύψει το κενό του ανδρισμού του. Γιατί έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Γιατί η υποχρεωτική στείρωση είναι αντισυνταγματική. Γιατί η καταγραφή των ζώων είναι λάθος. Γιατί ακόμα και πολλές φιλοζωικές οργανώσεις χαρίζουν ζώα από εδώ και από εκεί.

Θέλω να πω ένα συγγνώμη για την τραγική κατάσταση αυτής της χώρας σε ότι αφορά την υπεύθυνη κηδεμονία ζώων συντροφιάς. Ένα συγνώμη που χάθηκε έτσι μια γυναίκα – μητέρα δύο παιδιών. Ένα συγγνώμη στα σκυλιά που θα τιμωρηθούν που έκαναν αυτό που τους έμαθε να κάνουν ένας ηλίθιος. Ένας ηλίθιος που είναι βέβαιο ότι δεν θα τιμωρηθεί ποτέ που και που θα προσπαθήσει να δικαιολογηθεί όταν του γίνει μια απλή «σύσταση».

Ένα συγγνώμη γιατί αυτοί που το χρωστούν δεν το λένε ποτέ!

Related posts

Μικρούτσικος για Μαλέσκου: «Έτσι όπως την έβλεπα, πίστευα ότι είναι πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι…»

Λευτέρης Πανταζής: «Έχω βάλει λάδι στην Μαρίνα Σάττι, ελπίζω να είμαστε πρώτοι στην Eurovision»

Σταμάτης Γονίδης: Ήμουν χαζός, κάναμε 2 εκτρώσεις αλλά τότε δε γνώριζα τον Χριστό. Είδα θαύμα και μου μίλησε