Ξεσπά η Έφη Θώδη: «Να δίνεις, να δίνεις και μετά να σε φτύνουν»

Η τραγουδίστρια μιλώντας για τον λόγο που ακόμη δεν την έχουμε δει στο J2US μίλησε για τη σχέση της με τους παρουσιαστές και την αχαριστία που έχει βιώσει.

Γιατί δεν σας έχουμε δει στο «J2US», ενώ ο Nikos Κοκλώνης αγαπά τόσο πολύ το δημοτικό τραγούδι;

Συνάντησα τον Νίκο Κοκλώνη στην κηδεία του Φλωρινιώτη, ανταλλάξαμε αριθμούς και ενώ τον πήρα τηλέφωνο, όπως ο ίδιος μου πρότεινε, μετά δεν το σήκωσε. Εγώ δεν μπορώ να παρακαλέσω, δεν έχω μάθει να παρακαλώ. Τον πήρα ανθρώπινα τηλέφωνο, γιατί εκείνος από μόνος του μου το είπε. Όταν μετά δεν μου το σήκωνε, λέω έτσι είσαι και δεν τον ξαναπήρα.

Θα θέλατε να πάρετε μέρος σε μια εκπομπή σαν το «J2US»;

Θα ήθελα, γιατί εγώ τα ξεκίνησα όλα αυτά τα σόου. Από εμένα ξεκίνησαν όλα αυτά και τώρα με παραβλέπουν. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά είναι αδικία.

Η Φαίη Σκορδά με την οποία είχατε καλή σχέση στο παρελθόν, γιατί δεν σας καλεί πια σας εκπομπές της;

Είχα καλή σχέση και έχω, δεν έχω παρεξηγηθεί με κανέναν. Κακία δεν έχω κρατήσει σε κανέναν, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν με καλούν. Δεν πήρα ποτέ τη Φαίη να την ρωτήσω γιατί δεν με καλεί, αλλά όταν θέλουν κάτι από μένα, με ψάχνουν όλοι και με κυνηγάνε. Μετά κάνουν ότι δεν με ξέρουν.

Αισθάνομαι πως έχετε εισπράξει αχαριστία από τους παρουσιαστές…

Απαπαπαπα, ούτε στο πετσί μου. Ούτε στο τομάρι μου τόση αχαριστία. Να δίνεις, να δίνεις και μετά να σε φτύνουν, να σε ξεχνάνε όλα αυτά τα μεγάλα ονόματα.

Σας στεναχωρεί αυτό;

Το έχω ξεπεράσει και πλέον δεν θα κάτσω να σκάσω, αν δεν με παίξει η τηλεόραση. Η τηλεόραση χάνει που δεν με έχει μέσα, όχι εγώ. Ας κάνουν μια έρευνα, ένα γκάλοπ και να δουν αν με θέλει ο κόσμος. Αυτοί δεν βάζουν αυτούς που θέλει ο κόσμος, αλλά αυτούς που θέλουν οι ίδιοι

Πηγή Λοιπόν

Related posts

Τα βράδια γίνονται θαύματα: Αυτή είναι η προσευχή που πρέπει να λες πριν κοιμηθείς (ΒΙΝΤΕΟ Άγιου Εφραίμ)

Λίτσα Πατέρα: Μετά από 12 χρόνια… – Αυτά τα 3 ζώδια θα «βαρεθούν» να γεμίζουνε με χρήμα μέσα στο επόμενο 3μηνο

Πρώην σύζυγος πασίγνωστης Ελληνίδας παντρεύτηκε ξανά με το ίδιο γαμπριάτικο κοστούμι μια… σωσία της – Δες ποιος