Ξεσπά δημόσια ο Ρώμας: Πήγαν να με μπλέξουν κι εμένα στην υπόθεση του Κολωνού

Χάρης Ρώμας: Ο ηθοποιός έχει μια σπουδαία πορεία μέχρι σήμερα και το ελληνικό κοινό τον αγαπά πολύ. Τις προηγούμενες ημέρες, δημοσιεύματα κυκλοφορούσαν γύρω από το όνομά του επειδή υπήρχε μία φωτογραφία του στο Διαδίκτυο που ποζάρει δίπλα στον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο.

Χάρης Ρώμας: Τι δήλωσε για την υπόθεση του Κολωνού στην τελευταία του συνέντευξη

Το πρωί της Πέμπτης ο Χάρης Ρώμας μίλησε σχετικά με την υπόθεση βιασμού 12χρονης στα Σεπόλια που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» προκειμένου να πάρει θέση και να δώσει τη δική του απάντηση σε εκείνους που τον εμπλέκουν στην υπόθεση της 12χρονης λόγω κάποιων κοινών φωτογραφιών με τον κατηγορούμενο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. «Είναι σε διαδικασία αυτόφωρου, η συγκεκριμένη που τοποθετείται στην ευρύτερη αριστερά τοποθετημένη με εμπλέκει. Η συγκεκριμένη κυρία, φερόμενη ως δημοσιογράφος θεωρεί ότι οι πολιτικές μας ιδέες δεν συνάδουν. Και έτσι είναι. Με εμπλέκει κάνοντας μια τεράστια χοντράδα, απρέπεια. Η κυρία αυτή έκανε γκάλοπ στο Twitter με την ερώτηση “πιστεύετε ότι ο Χάρης Βρώμας ήξερε ότι ο Ηλίας Μίχας βίαζε το 12χρονο», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

«Ήμουν ο πρώτος που αποφάσισα να μιλήσω. Είναι φυσικό όταν είσαι πολιτικός διάφοροι παρατρεχάμενοι να έρχονται. Ο συγκεκριμένος άνδρας ερχοτάν στις παραστάσεις ως πραγματικός θαυμαστής. Έδινε και ψηφοδέλτια μου ενώ μου είχε φέρει να δω και αυτόγραφα. Πίσω από αυτό το προσωπείο κρύβεται ένα φρικτό τέρας», τόνισε ο ηθοποιός. Σε συγκεκριμένο σημείο της συζήτησης με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως υπάρχει ένα site το οποίο πρόσφατα κάνοντας κριτική για μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο, χρησιμοποίησε μια φωτογραφία του στην οποία φαίνεται να φιλά το παιδί μιας φίλης του.

«Η κριτική από προσκείμενο site τελείωνε με μια φωτογραφία στην οποία φιλάω ένα παιδάκι που το κρατάει από το χέρι μια φίλη μου λέγοντας, “θυμίζουμε στον κύριο Ρώμα ότι τα παιδάκια δεν τα φιλάμε και δεν τα χαϊδεύουμε”… Σε αυτή την κοπέλα, τη φερόμενη σαν δημοσιογράφο θα το πάω μέχρι τέλους. Δε θα αφήσω να πέσει τίποτα από εδώ και πέρα. Υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα από πίσω», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Η αποκάλυψη αυτή άφησε άφωνη την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αδυνατούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε.

Related posts

Σοκάρει η Σελίν Ντιόν: Έπαιρνε τόσο Valium κάθε μέρα που θα μπορούσε να τη σκοτώσει

30 ώρες στη Κόλαση του Δάντη: Ο Τάσος Αρνιακός μόλις ανακοίνωσε το πιο ακραίο φαινόμενο για τον καιρό τις επόμενες ώρες!

42€ σουίτα με πρωινό σε τετράστερο: Αυτές είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές της Αλβανίας που την εκτόξευσαν τουριστικά