«Βρήκα τη δύναμη από τα παιδιά μου»: Ραγίζει καρδιές η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Η Δώρα Τσαμπάζη μίλησε στο MEGA για τη μάχη του συζύγου της Αλέξανδρου Νικολαΐδη με τον καρκίνο, από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε μέχρι και τον θάνατό του.

Όσα ανέφερε

«Στον άνθρωπο, ο οποίος νοσεί απαγορεύεται να του πούμε “σε καταλαβαίνω”. Γιατί δεν το καταλαβαίνουμε, γιατί αν δεν το έχουμε περάσει δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Μπορούμε να πούμε: “Είμαι εδώ, να το περάσουμε μαζί, σε ακούω…”», ανέφερε αρχικά η Δώρα Τσαμπάζη.

Στο ερώτημα για το πώς νιώθει ψυχολογικά αλλά και πού βρήκε το κουράγιο να στηρίξει τα παιδιά της, είπε: «Βρήκα τη δύναμη από τα παιδιά, δεν είχα άλλη επιλογή. Εγώ μπήκα σε αυτή τη διαδικασία λεχώνα.

Ο γιος μου ήταν πέντε μηνών και θήλαζα ακόμα. Αυτό που αντιπροσωπεύει τη δική μου ψυχολογία είναι ότι μπήκα σε ένα πολύ μεγάλο Survival Mood, σε έναν μηχανισμό επιβίωσης για δύο χρόνια, προκειμένου να ανταπεξέλθω στην ασθένεια, στη μητρότητα και αργότερα και στην απώλεια».

Η Δώρα Τσαμπαζή ανέφερε ακόμη ότι «τώρα αρχίζω και βρίσκω τα πατήματά μου».


Related posts

Εκ βαθέων εξομολόγηση από τη Δέσποινα Βανδή: «Έχω νιώσει προδομένη και εξαπατημένη, η ζωή δεν είναι εύκολη για κανέναν»

Κάνουν τον γύρο του διαδικτύου: Οι Ελληνίδες που χόρεψαν Ικαριώτικο στο κέντρο του Παρισιού και έγιναν viral

Η μεγάλη Ξένια Καλογεροπούλου εξομολογείται: «Το μεγαλύτερο βάσανο ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα»