Βούρκωσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Εγώ πήγα διακοπές, έχω τα παιδάκια μου! Αυτοί οι άνθρωποι…»

Όπως όλες οι εκπομπές έτσι και το Πρωινό του ΑΝΤ1, ασχολήθηκε με την τραγωδία στα Τέμπη. Ένα χρόνο μετά την σύγκρουση των τρένων, οι οικογένειες των 57 θυμάτων, οι επιζήσαντες αλλά και όλος ο κόσμος ζητάει την δικαίωση του. Ζητάει να βγει στο φως η αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι του δυστυχήματος.

Στην εκπομπή λοιπόν, μίλησε ο Χρήστος Χούπας, ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας που ήταν ανάμεσα στα θύματα. Μίλησε για τους δύσκολους 12 μήνες τους οποίους βιώνει τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεων του, ο Γιώργος Λιάγκας “λύγισε” ακούγοντας τον πατέρα να ξεσπά και να σπαράζει για τον άδικο χαμό της κόρης του. Αμέσως μετά την σύνδεση τους και ο ίδιος ξέσπασε βουρκώνοντας.

Το ξέσπασμα του Γιώργος Λιάγκα για τα Τέμπη

«Προσέξτε. Τώρα αισθάνομαι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σαν να κάνουμε την εκπομπή ένα χρόνο πριν… Εγώ βγαίνω, διασκεδάζω, πήγα διακοπές, έχω τα παιδάκια μου, γελάω πολύ, τη δουλειά μου. Τώρα βουρκώνω πάλι, θα μου περάσει όμως, αύριο θα είμαι καλά. Αυτός ο άνθρωπος βουρκώνει κάθε μέρα. Αυτοί οι άνθρωποι βουρκώνουν και κλαίνε κάθε μέρα και δεν θα το ξεπεράσουν ποτέ.

Γιατί σε αυτή τη χώρα δυστυχώς η αλήθεια για ένα τέτοιο γεγονός δεν είναι μία, όπως θα έπρεπε να είναι… Οι φταίχτες δεν θα πούμε αυτοί που πραγματικά είναι. Σε αυτή τη χώρα μετά από έναν χρόνο οι υπόλοιποι που μείναμε σφαζόμαστε μεταξύ μας για το ποιος διεκδικεί μεγαλύτερο μερίδιο ενσυναίσθησης και αλήθειας.. Μην κουνάτε το δάχτυλο ο ένας στον άλλον. Να κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Related posts

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν αδελφός μου…»: Σε άσχημη κατάσταση ο Αρναούτογλου με αυτό που έπαθε ο Σταρόβας

Απασφάλισε η Καλομοίρα: «Δεν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη: “Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τρόμαξα”