«Βόμβα»! – Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτει γατί έφυγε για ένα βράδυ ο ΝΙΝΟ από το Fame Story

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στον Νίνο και το «Fame Story» κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Η αποκάλυψη μετά από 21 χρόνια

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο γνωστός συνθέτης και παρουσιαστής σχετικά με τον γνωστό τραγουδιστή και το γεγονός πως βγήκε για ένα βράδυ από το σπίτι του «Fame Story», στον πρώτο κύκλο της μουσικής ακαδημίας στον ΑΝΤ1 το φθινόπωρο του 2002.

Αρχικά, δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Του έθεσε ένα ερώτημα του Νίνο, γιατί έφυγες, και λέει: “Θα το πω μέσα”. Ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί έφυγε, είχα μείνει ένα βράδυ μαζί του. Μιλήσαμε κι εγώ προσπάθησα να τον πείσω. Τον έβλεπα ότι ήταν περίεργος και σε κάποια στιγμή γυρίζει και μου λέει: “Με έχει πάρει τηλέφωνο ο επιχειρηματίας και έχω κλείσει δουλειά”. Του λέω: “Φύγε τώρα και σε καλύπτω”. Τι να του πω;».

Και πρόσθεσε: «Θα ήταν ο πρώτος που βγαίνει και θα είχε όλα τα προνόμια. Του έδωσα τις ευλογίες μου, δεν το είπα ποτέ στην παραγωγή, γιατί θα του έλεγαν ότι έχεις υπογράψει συμβόλαιο. Η παραγωγή νόμιζε ότι απέτυχα να τον πείσω και είναι μακριά νυχτωμένοι εάν νομίζουν ότι απέτυχα».

Δείτε το video


Related posts

Περήφανη μαμά η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Τα παιδιά μου εργάζονται στην παράσταση, ο ένας ταξιθέτης και ο άλλος στην υποδοχή»

«Θα μπούμε μέσα και θα πάρουμε ό,τι θέλουμε» – Η απάντηση της πρώην συζύγου του Λύτρα στην Πολυζωγοπούλου

Μενεγάκη: «Οι κόρες μου δεν ξέρουν τα ελληνικά, πηγαίνουν σε ξένο σχολείο, έπαθα σοκ που έφτασε μέχρι σ’αυτές»