Βόμβα μεγατόνων: Ο Σάκης Τανιμανίδης αφήνει το Survivor και “κατεβαίνει” στην πολιτική!

Δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού αλλά και του έντυπου Τύπου θέτουν το ερώτημα αν ο επί δύο σεζόν παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, εγκαταλείψει την τηλεοπτική καριέρα για χάρη της πολιτικής.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», που αναπαράγουν ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων, αναφέρει ως σενάριο το ενδεχόμενο ο γνωστός παρουσιαστής στις επόμενες εκλογές να είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ!

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην παρουσία του εκπροσώπου του κόμματος της Φώφης Γεννηματά, Παύλου Χρηστίδη, στο γάμο του ζευγαριού, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για πιθανότερη περιφέρεια -στην περίπτωση που ο Σάκης Τανιμανίδης αποφασίσει να πολιτευθεί όντως- να είναι η Θεσσαλονίκη!

Μετακίνηση Βενιζέλου
Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, που αναμετέδωσε και το thestival.gr, μετά από την «διακίνηση» αυτού του σεναρίου, ο Βαγγέλης Βενιζέλος αναμένεται να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ.

Survivor 3
Τέλος, αναμφίβολα ευνοημένος από μία τέτοια εξέλιξη, εφόσον επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες αυτές, θα είναι ο Γιώργος Λιανός που έχει ισχυρό προβάδισμα για την παρουσίαση του τρίτου survivor.

Πηγή: neaselida.gr

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”