Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: «Προσπαθήσαμε να γίνουμε γονείς… Κάθε 6 μήνες γεννάμε ένα καινούργιο παιδί»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η σύζυγός του, Έφη Μουρίκη, βρέθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “Ενώπιος Ενωπίω”, χθες, Πέμπτη, το βράδυ και μίλησαν για την επαγγελματική και προσωπική ζωή.

Η προσπάθεια για να γίνουν γονείς

Για το θέμα του παιδιού, η Έφη Μουρίκη υπογράμμισε «βεβαίως κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί, πέρασαν κάποια χρόνια και δεν έγινε. Από εκεί και πέρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω, γιατί η ζωή προχωράει και υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα στη ζωή μας οπότε τα ακολουθήσαμε. Και αγαπάμε τα παιδιά ακόμα περισσότερο. Παιδιά των συγγενών μας και παιδιά που είναι γύρω μας», με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να προσθέτει «κάθε έξι μήνες γεννάμε ένα καινούργιο παιδί».

Ποιες κριτικές επηρεάζουν τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Σχετικά με τις κριτικές και κατά πόσο τους επηρεάζουν, ο ηθοποιός επεσήμανε «η αρνητική κριτική, αν είναι ενυπόγραφη και επιχειρήματα, θα τη διαβάσω και μπορεί να μάθω. Όταν είναι ανυπόγραφη και δεν έχει επιχειρήματα, δεν θα δώσω επιχειρήματα. Μπορείς να δεις την παράστασή μας και μπορείς να πεις “είδα την παράσταση και εκεί έκανε λάθος για αυτό και για αυτό”. Αλλά αν πεις “Ο Κυριακίδης είναι καραγκιόζης” δεν θα σε ακούσω. Όσον αφορά την παγωμένη αίθουσα είναι παγωμένη, οφείλεις να την ζεστάνεις».

Από την πλευρά της, η Έφη Μουρίκη συνέχισε «όταν είχε γράψει ένας κριτικός ένα αρνητικό του είπα ότι αυτό που έγραψε ισχύει. Και με βοήθησε. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς ακόμη και 5 άνθρωποι έρθουν στο θέατρο και θα παίξουμε ακόμη καλύτερα. Στον Άμλετ την πρώτη μέρα είχαμε 4 θεατές και μετά πήγαμε φουλ».

Δείτε το video






Related posts

«Ποταμός» η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου πρότειναν να κάνω πράγματα με πολλά λεφτά και είπα…»

«Δεν βρέθηκε ένας Χριστιανός να της ρίξει μία μπούφλά;»: Ξεσπάθωσε η Βάσια Τριφύλλη εναντίον της Μαρίνας Σάττι

Ημερομηνία λήξης για την Κέιτ Μίντλετον: «Οι γιατροί θα δώσουν το τέλος…»