Βγάζουν μάτια: Οι 9 πρώτες σελίδες από το βιβλίο του Ντάνου (Pics)

Αμφιταλαντευτήκαμε στην αρχή αν θα έπρεπε αυτή η αποκλειστική παρουσίαση να έμπαινε στην κατηγορία Βιβλίο του σάιτ ή ως η απόλυτη πολιτιστική δημιουργία του 2019 δε θα έπρεπε να μπει σε στεγανά της λογοτεχνίας των υπόλοιπων θνητών και να του κολλήσει η ταμπέλα «βιβλίο».

Ναι, εξωτερικά μοιάζει με βιβλίο, έχει εξώφυλλο, έχει σελίδες, έχει οπισθόφυλλο, μέσα υπάρχουν γράμματα που σχηματίζουν λέξεις, ίσως σχηματίζουν και ολόκληρες προτάσεις, όλα είναι πιθανά. Όμως αυτά δεν το κάνουν ένα απλό βιβλίο. Γι’ αυτό και δε θα αντιμετωπιστεί έτσι από εμάς.

Το πόνημα του Γιώργου Αγγελόπουλου ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της εγχώριας λογοτεχνίας καθώς η έκδοσή του έπιασε απροετοίμαστους τόσο τους συναδέλφους του λογοτέχνες όσο και τους εκδοτικούς οίκους που απέναντί τους ξαφνικά βρήκαν έναν κολοσσό έτοιμο να γίνει το επόμενο best seller.

Ίσως γίνει και η επόμενη ταινία που θα σπάσει τα ρεκόρ των ταινιών του Τσιμιτσέλη και του Βισκαδουράκη, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι οι κινηματογραφικοί μαικήνες του ελληνικού σινεμά. Φυσικά στον ρόλο του πρωταγωνιστή του βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου θα πρωταγωνιστήσει ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μπορεί στα 80s να πιστεύαμε ότι στο τέλος της πρώτης 20ετίας του 21ου αιώνα θα είχαμε ιπτάμενα αυτοκίνητα, εμείς όμως διαψεύσαμε τις αστείες αυτές Κασσάνδρες και πετύχαμε κάτι παραπάνω. Έχουμε βιβλίο αυτοβιογραφίας του Ντάνου, πριν ακόμα κλείσει τα 40 του χρόνια.

Περήφανοι για τις άκρες μας στο χώρο των εκδόσεων, σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα τις πρώτες σελίδες του επόμενου αναγνωστικού must του 2019, τις πρώτες σελίδες από το νέο βιβλίο του «Ντάνου» Αγγελόπουλου.

Πηγή: menshouse.gr

Related posts

Δύσκολες ώρες για τον Σχίζα:«Προσπάθησα να το κρύψω από την κόρη μου, δυστυχώς το έμαθε από το ίντερνετ»

«Καυτό καρφί» Γιώργου Τσατραφύλλια: «Εμμονικός ο υποτροπικός αεροχείμαρρος με νέα έξαρση…»

Ανατροπή για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Η εικόνα του δε μας αφήνει…»