Βασίλης Ζούλιας: “Θα ήθελα την βασιλεία στην Ελλάδα καθαρά για δημόσιες σχέσεις”

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και στον δημοσιογράφο, Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας με αφορμή την ανάρτησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πολιτικές του απόψεις τονίζοντας πως θα ήθελε την βασιλεία στην Ελλάδα καθαρά για δημόσιες σχέσεις και τίποτα άλλο.

Όσα δήλωσε ο Βασίλης Ζούλιας

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να απαντήσω σε αυτό τον κόσμο και να τους πω ότι η πολιτική δεν είναι κάτι που πρέπει να μας χωρίζει απαραιτήτως, αλλά μπορεί και να μας ενώνει. Όλοι θα έπρεπε να είμαστε αριστεροί στην καρδιά και δεξιοί στην τσέπη. Στα 15 μου ήμουν στην πορεία του Πολυτεχνείου. Τη δεκαετία του ’80 πέρασα από το ΠΑΣΟΚ και τώρα είμαι Νέα Δημοκρατία. Στη ζωή προχωράμε και αλλάζουμε. Δεν θα μπορούσα να μείνω κολλημένος στο σακίδιο και στο Πολυτεχνείο», είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

«Θα ήθελα την βασιλεία στην Ελλάδα καθαρά για δημόσιες σχέσεις και τίποτα άλλο, να μην ασχολείται με την πολιτική. Να γίνονται καλέσματα στο Προεδρικό Μέγαρο, που θα είναι το Παλάτι, να ντύνονται οι κυρίες, να φωτογραφιζόμαστε και να περνάμε όμορφα» πρόσθεσε ο Βασίλης Ζούλιας.

Τέλος, ο Βασίλης Ζούλιας τόνισε: «Για ποιο λόγο να δυσαρεστήσω το πελατολόγιό μου; Επειδή στηρίζω ανοιχτά τη ΝΔ; Πρέπει να είμαστε αγαπημένοι».

Δείτε το video


Related posts

«Έχασα ένα κομμάτι από την καρδιά και την ψυχή μου…»: Ράκος η Έλενα Παπαρίζου, ραγίζει καρδιές για τον νεκρό ηθοποιό ξάδερφό της

«Είπα στον Άδωνι πως εάν δεν φύγουμε…»: H μόνη απαγόρευση της Ευγενία Μανωλίδου στον σύζυγο της & η μετακόμιση στο εξωτερικό

«Πήγα στη γιαγιά της έτσι»: Η ιδιαίτερη πρόταση γάμου του Θάνου Κιούση στην 27χρονη Ιωάννα & η επιβίωση με τα δυο παιδιά του