«Βασανίζεται, δεν μπορώ να τη βοηθήσω»: Δύσκολες ώρες για τον Μαυρίκιο για τη εγκυμονούσα Ιλάειρα – Αποκάλυψε τι δεν μπορεί να κάνει

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε τηλεφωνικός ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε για το Survivor.

Όσα ανέφερε

Ο μουσικός μίλησε μεταξύ άλλων και για την εγκυμοσύνη της συζήγου του, Ιλάειρας Ζήση.

«Είμαστε καλά. Εντάξει, είναι τώρα και οι πρώτοι μήνες. Βασανίζεται λίγο η Ιλάειρα και δε μπορώ να τη βοηθήσω κιόλας. Βασανίζεται λίγο με τις αναγούλες. Είμαστε στο τελείωμα αυτής της κρίσιμης περιόδου… Νιώθουμε πραγματικά ότι το 2024 θα είναι μια πολύ όμορφη χρονιά. Ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Την παρακαλάω να μου πει τι θέλει, αλλά τίποτα δεν τρώει» ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Υπήρχε η πρόταση να πάω στο Survivor αλλά τώρα δε γινόταν… Δεν πήγα για να μην αφήσω μόνη της την Ιλάειρα… Να βεβαιωθώ πρώτα ότι θα είναι καλά… Είμαι ένας άνθρωπος που αισθάνομαι ότι έχω κάνει σχεδόν τα πάντα, ό,τι ήθελα. Οπότε, όταν έρχεται μια πρόταση, η οποία σε βγάζει έξω από τα νερά σου, τη ζώνη ασφαλείας σου… Αισθάνομαι ότι όντως δε θα κάτσω και πολύ», είπε στο τέλος.

Related posts

«Γκρέμισε» τις ελπίδες ο Τάσος Αρνιακός: «Κακό συναπάντημα και Πάσχα με…»

Έπος στην Καλαμάτα: Νεαρός βγήκε στους δρόμους με κελεμπία λόγω της αφρικανικής σκόνης

«Σέβομαι την Επιστήμη μου»: Έξαλλος στον αέρα ο Καλλιάνος με τους μετεωρολόγους που λένε βροχές το Πάσχα