Τζωρτζέλα Κόσιαβα «κόλαφος» για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Με ξεφτίλιζε ως γυναίκα, ως μάνα, ως σύζυγο»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πρωταγωνιστεί στο lifestyle ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες με τις κόντρες που ανέπτυξε, και το μεσημέρι της Δευτέρας, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ήρθε για να αποκαλύψει ακόμα μία. Η γνωστή παρουσιάστρια, καλεσμένη στην Φαίη Σκορδά, περιέγραψε ένα περιστατικό που είχε βιώσει η ίδια από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το καλοκαίρι του 2017.

Όσα αποκάλυψε

«Το καλοκαίρι του 2017 στο Epsilon, παρουσίαζα μία εκπομπή. Εκείνη την ημέρα είχαμε ένα θέμα με τον κ. Δημήτρη Αλεξάνδρου που είχε σχέση με την κ. Όλγα Φαρμάκη. Ο κολλητός του φίλος και πλέον κουμπάρος του, Γιώργος Μανίκας, είχε κάνει στόρι στα social media ότι το ζευγάρι δεν περνάει καλά και ότι χωρίζει.

Εγώ είχα αποκλειστικά την πληροφορία ότι το ζευγάρι δεν περνάει καλά, περνάει μία κρίση. Βγάζω το θέμα. Το απόγευμα πάω στην παραλία να κάνω μπάνιο με την οικογένειά μου, χτυπάει το τηλέφωνό μου και βλέπω Δημήτρης Αλεξάνδρου και χαίρομαι γιατί είχαμε άριστες σχέσεις, είχαμε δουλέψει μαζί στην Ελένη Μενεγάκη.

Γυρίζει και με απειλεί και μου λέει να ξέρεις θα κάνω αυτό κι αυτό, θα σε ξεφτιλίσω, θα σε κάνω, θα σε ράνω, θα σε φτιάξω… Ήταν έξαλλος. Λέω «Δημήτρη μου συγγνώμη αν σε στενοχώρησα, εγώ την επόμενη μέρα μέσα από την εκπομπή θα το διορθώσω. Αλλά δεν είπαμε κάτι το οποίο να σε κάνει απειλητικό απέναντί μου. Εντάξει, το θυμικό σου το ξέρουμε, ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά, ότι είσαι λίγο ανεξέλεγκτος, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να ελέγξουν τον θυμό τους», εξομολογήθηκε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα και συνέχισε:

«Ήταν ο άντρας μου δίπλα και τον έβαλα ανοιχτή ακρόαση. Αυτά που έλεγε ήταν για μηνύσεις. Με ξεφτίλιζε ως γυναίκα, ως μάνα, ως σύζυγο. Αυτά δημόσια δεν λέγονται… Την επόμενη μέρα λέω θα βγω να το τελειώσω γιατί δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να πάρω δικηγόρο, δεν έκανα τίποτα».

«Μετά από αυτό δεν θέλω να με πάρει κανένα τηλέφωνο. θα συνεργαζόμουν μαζί του, αλλά τον θυμό του πρέπει να τον ελέγξει. Κι όταν έχει να κάνει με οικογένειες και υπολήψεις ανθρώπων, πρέπει να το ζυγίζει και να το σκέφτεται», τόνισε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα κλείνοντας το θέμα.

Δείτε το video

Related posts

Δύσκολη μέρα ξημέρωσε για τον Γιώργο Παπαδάκη: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα & όλοι βρίσκονται στο πλευρό του

Eurovision 2024: Έξαλλοι οι φαν με τη σκηνή του διαγωνισμού – Οι πρώτες εικόνες με σχήμα σταυρού

«Μου έμαθε να αφοδεύω και να ουρώ»: Η εξομολόγηση του Γιώργου Χρανιώτη για τον Θανάση Ευθυμιάδη