Τζένη Μπαλατσινού: «Μετά τον ερχομό του γιου μου δουλεύω περισσότερο από ποτέ»

Σε μια αποκαλυπτική της συνέντευξη το πρώην μοντέλο και πλέον επιχειρηματίας μητέρα τεσσάρων παιδιών, Τζένη Μπαλατσινού, μίλησε για την ζωή της σήμερα χαρακτηρίζοντας την ως παραγωγική και δημιουργική.

«Ασχολούμαι με τέσσερα διαφορετικά projects, έχω τέσσερα παιδιά, αλλά αυτό μου δίνει δύναμη να βάζω μικρούς στόχους», είπε η επιχειρηματίας

Η Τζένη Μπαλατσινού παρά το γεγονός ότι έχει τέσσερα παιδιά, καταφέρνει να συνδυάζει τέλεια τα επαγγελματικά της, την προσωπική της ζωή και τη μητρότητα. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας διοργάνωσε χθες βράδυ ένα ξεχωριστό fashion show και εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Περισσότερες δηλώσεις από την Τζένη Μπαλατσινού

«Ασχολούμαι με τέσσερα διαφορετικά projects, έχω τέσσερα παιδιά αλλά αυτό μου δίνει δύναμη να βάζω μικρούς στόχους, να τους πετυχαίνω, να σκέφτομαι πιο δημιουργικά. Γιατί και η ζωή ένα ταξίδι είναι!», είπε αρχικά η Τζένη Μπαλατσινού για να συνεχίσει:

«Έχω φύγει από την τηλεόραση εδώ και τρία χρόνια, δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι τηλεοπτικό. Είχα κάνει το GNTM μόλις είχε πρωτοβγεί, είχα περάσει πολύ ωραία. Τώρα υπάρχουν τόσοι άνθρωποι πολύ καλοί και σημαντικοί που μπορούν να κάνουν ωραία πράγματα. Ποτέ δεν λέω ποτέ για την επιστροφή, αλλά αυτή τη στιγμή όχι».

Related posts

Δανάη Μπάρκα σε Βίκυ Σταυροπούλου: «Μαμά, αν ήξερες ποσό σε αγαπώ δε θα είχες κλάψει ποτέ για καμία δυσκολία!»

Ο Ταξιάρχης στο Μανταμάδο: Η ιστορία της θαυματουργής σπάνιας εικόνας του Αρχάγγελου Μιχαήλ

Εκτός εαυτού ο Μικρούτσικος με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου»