Τζένη Μελιτά σε Κωστή Μαραβέγια: «Σε ευχαριστώ που μου προσέφερες μία από τις πιο αμήχανες στιγμές της ζωής μου»

Ο Κωστής Μαραβέγιας φιλοξενήθηκε από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν”. Η παρουσιάστρια πάνω στην συζήτηση αποκάλυψε ένα από τα πιο αμήχανα σκηνικά της ζωής της που έζησε σε συναυλία του Κωστή Μαραβέγια και για την οποία ευθύνεται ο ίδιος ο τραγουδιστής.

Το ευχαριστώ της παρουσιάστριας

“Σε ευχαριστώ που μου ‘χεις προσφέρει μία από τις πιο αμήχανες στιγμές σε όλη μου τη ζωή”, είπε αρχικά η παρουσιάστρια και παρότρυνε τον τραγουδιστή να περιγράψει την ιστορία.

“Έχω έναν πολύ καλό φίλο που ήρθε σε μία συναυλία μου… ερχόταν σε πολλές και μου λέει: “λοιπόν θέλω να κάνω πρόταση γάμου σήμερα και θα πεις το όνομα της Τζένης”. Η καλύτερή μου, λέω, πρόταση γάμου. Ήταν η πρώτη μεγάλη μου συναυλία εκτός σκηνών”, ανέφερε ο Κωστής Μαραβέγιας.

“Στο θέατρο Βράχων με άπειρο κόσμο. Και να είμαι εγώ μόνη μου και να ‘χω ακούσει μία πρόταση γάμου από τον Κωστή Μαραβέγια. Είχα πάθει σοκ και ο κόσμος γύρω να περιμένει μια απάντηση… τι απάντηση να δώσω; Μα δεν ήθελε να μου κάνει πρόταση γάμου, μία αφιέρωση ήθελε να μου κάνει. Το είχε μεταφράσει αλλιώς”, συμπλήρωσε η Τζένη Μελιτά.

“Α ναι; αφιέρωση ήθελε τελικά; Εγώ νόμιζα πρόταση γάμου. Όποιος θέλει αφιέρωση από ‘δω και πέρα θα παίρνει πρόταση γάμου και θα παντρεύεται, τέλος”, αστειεύτηκε ο τραγουδιστής με την παρουσιάστρια να απορεί: “Γελάς; Μα ήμασταν 2-3 μήνες μαζί και λέω: “τι τον έπιασε τώρα και μου κάνει πρόταση γάμου μέσω του Μαραβέγια;”.

Δείτε το video






Related posts

“Τώρα στο παρά πέντε;” Σούσουρο με τη δήλωση καρφί της Ελένη Μενεγάκη, έδωσε απάντηση στις φήμες

Μετά από χρόνια το αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος: «Με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις»

Κασσελάκης σε Τσίπρα: «Γεια σου Αλέξη, τί γίνεται;» – Η επική έναρξη της ομιλίας του