Τρύφωνας Σαμαράς: «Φεύγω για το Celebrity – Φοβάμαι τα πάντα, δεν έχω κοιμηθεί ποτέ έξω»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Γεια σου», μίλησε για την απόφασή του να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να συμμετέχει στο “I’m a celebrity get me out of here”.

Οι φοβίες του Τρύφωνα Σαμαρά

Όπως υπογράμμισε ο κομμωτής, που θα συμμετέχει στο νέο project του ΣΚΑΪ, “I’m a celebrity get me out of here”, που κάνει πρεμιέρα την προσεχή Τετάρτη, «εγώ είμαι celebrity και φεύγω απ΄την Ελλάδα. Σηκώθηκα σήμερα και λίγο έκλαψα, δεν ξέρω με έπιασε λίγο φόβος. Τα πάντα φοβάμαι, είμαι άνθρωπος που έχω δείξει ότι δεν φοβάμαι; Θα το καταφέρω πιστεύω. Δεν έχω κάνει ποτέ κάμπινγκ, δεν έχω κοιμηθεί ποτέ χωρίς μαξιλάρι, δεν έχω κοιμηθεί έξω. Μια φορά στις Μαλδίβες πήγα να ξαπλώσω έξω και είδα κάτι ζουζούνια και λέω “πήγαινε μέσα καλύτερα και βάλε air condition”».

Και συμπλήρωσε «τους ξέρω αυτούς που θα είναι εκεί. Είναι όλες φίλες μου και όλοι. Τη Δήμητρα Αλεξανδράκη την αγαπώ, ελπίζω να κάνει υπομονή με εμένα. Θα με δουν εκεί και θα βγάλουν ντουντούκες. Νομίζω ότι είμαι ο άνθρωπος που στην πρώτη δυσκολία φεύγει».

Δείτε το video






Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της