Τρελάθηκε η παραγωγή: Έβαλαν λουκέτο στους κάδους για να μην κλέβουν φαγητό οι παίκτες στο Survivor

Όπως γνωρίζουμε, στα παιχνίδια επιβίωσης του Survivor All Star, υπάρχει μεγάλο θέμα όσο αφορά, το φαγητό και την πείνα. Υπάρχουν πολλοί  παίκτες να έχουν κατηγορηθεί πως ψάχνουν και κλέβουν φαγητό από τεχνικούς, δημοσιογράφους, ακόμα και ντόπιους, με ορισμένους μάλιστα να είχαν προχωρήσει ακόμα και σε συμφωνίες με κατοίκους του Αγίου Δομίνικου προκειμένου να λαμβάνουν φαγητό έναντι αμοιβής.

Survivor All Star: Κλέβουν φαγητό από την παραγωγή

Και ενώ πολλοί θα πίστευαν πως μετά την αποβολή των Κατερίνας Δαλάκα και Ασημίνας Χατζηανδρέου, οι παίκτες θα είχαν σταματήσει να παραβαίνουν τους κανόνες, η παραγωγή γνωρίζει καλά πως Διάσημοι και Μαχητές εξακολουθούν να κλέβουν φαγητό με όποιον τρόπο μπορούν.

Γι’ αυτό και πάρθηκαν σκληρά μέτρα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Πρωινό μας», η παραγωγή τοποθέτησε… λουκέτα τους κάδους απορριμμάτων στις καλύβες τεχνικών και δημοσιογράφων, στους χώρους των αγώνων αλλά και στους χώρους μεταφοράς των παικτών.

Κι αυτό διότι οι παίκτες ψάχνουν στα σκουπίδια για υπολείμματα τροφής και αναψυκτικών μέσα στα ειδικά τάπερ από φελιζόλ από τα οποία τρώνε όσοι εργάζονται για το φετινό Survivor, κάτι που επιβεβαίωσε on air και η πρώην παίκτρια Χριστίνα Κεφαλά.

Related posts

«Κόλαφος» η Ρούλα Ρέβη: «Κάνουν σχόλια για χασμουρητά και κανένα για τον πόλεμο»

Περήφανη μαμά η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Τα παιδιά μου εργάζονται στην παράσταση, ο ένας ταξιθέτης και ο άλλος στην υποδοχή»

«Θα μπούμε μέσα και θα πάρουμε ό,τι θέλουμε» – Η απάντηση της πρώην συζύγου του Λύτρα στην Πολυζωγοπούλου