Τρέλανε τις γυναίκες με την πρώτη του σκηνή: Ο Μπισμπίκης εμφανίστηκε χωρίς μπλούζα στο δεύτερο επεισόδιο και το Twitter έκανε πάρτυ

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές την πρεμιέρα του «Σασμού» μέσα από την συχνότητα του Alpha και ειδικά την είσοδο του Βασίλη Μπισμπίκη.

Το κοινό περίμενε με ανυπομονησία να γνωρίσει τον (Αντρέα Βρουλάκη) ο οποίος έρχεται να αναστατώσει τις ζωές των ηρώων.

O Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε χωρίς μπλούζα

Ο Αντρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδερφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου.

Πριν από έξι χρόνια, συνελήφθη από την τουρκική ακτοφυλακή, για παράνομη μεταφορά καυσίμων. Από τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το φορτίο του πετρελαιοφόρου του ήταν λάθος ζυγισμένο και ο ίδιος μετέφερε παράνομα μία μεγάλη επιπλέον ποσότητα, σχεδόν το μισό φορτίο. Καταδικάστηκε και μπήκε για τρία χρόνια στις τουρκικές φυλακές του Μάλτεπε, που βρίσκονται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού» ένα πλάνο του Βασίλη Μπισμπίκη δίχως μπλούζα προκάλεσε στο Twitter αναστάτωση καθώς η ημίγυμνη εμφάνισή του ηθοποιού δίχασε τους χρήστες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε κάποια από τα καλύτερα tweets

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της